Medzi Panelákmi 2017

Podujatie Liptovský Mikuláš

Medzi Panelákmi Vol.3

Po roku sme si pre Vás opäť prichystali vianočnú edíciu hip-hopovej udalosti Medzi Panelákmi vol.3 takže kto zažil túto nefalšovanú sídliskovú párty sa má určite načo tešiť! Okrem troch koncertov sa Vám o zábavu postará Dj Flash.

LINEUP:

***LNJH (LM)***

Liptovsko-mikulášska formácia menovite Sickboy, C-dog a Vi3e je pre všetkých zainteresovaných veľmi dobre známa. Za sebou majú dva mixtapy veľké množstvo singlov a videoklipov takže sa môžte tešiť na nadupanú show, ktorá zbúra celý klub!!!

***PREJAV & PANEL (LM)***

Podbrezinská dvojica si pre Vás nachystala show pri ktorej Vám zahrajú svoje najznámejšie ale aj úplne nové pecky. Panel člen formácie Priama Výpoveď má pestrú minulosť plnú rôznych nosičov, ktoré sú každému pravému fanúšikovi veľmi dobre známe. Prejav vydal pred časom demo Memorandum z ktorého Vám zahrá najznámejšie hity.

***YUNGFAKGOD (RK)***

Bývalý člen Liptovského zoskupenia WSPDF, skurvený ancikrist z Ružomberka, ktorý rád zabŕda do každého štýlu, nerád je škatulkovaný a jeho shows sú čistý punk. Momentálne vydal 5 nových singlov na ytb (adm_qqq) a bude ich len pribúdať.

VSTUP: 3 € ZAČIATOK: 20:00

Miesto konania podujatia: Breziny Coffee & Food, Smrečianska 677, Liptovský Mikuláš
Dátum začiatku podujatia: 25. Decembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 49.0788N 19.6513E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Medzi Panelákmi Vol.3

Meno organizátora: Breziny Coffee & Food
Fotografie
Podobné podujatia