Medzinárodný deň tanca 2018

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Zábava, párty
Web organizátora:
www.elledanse.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Medzinárodný deň tanca

PRÍĎTE HO S NAMI OSLÁVIŤ!

Aj tento rok sa bude niesť 29.apríl v duchu oslavy MEDZINÁRODNÉHO DŇA TANCA. Spoločným programom tanečných telies rôznych štýlov, či individuálnych tanečníkov si pripomenieme, že tanec ľudí spája :)

KEDY: 29.4.2018 (nedeľa) od 14:00 do 19:00
KDE: obchodné centrum Eurovea (Bratislava)

PROGRAM bude prebiehať každú hodinu od 14:00 do 19:00 v 15 - 20 minútových vstupoch. Program budeme postupne od apríla zverejňovať na FB elledanse.

VSTUP voľný pre všetkých :)

PRE ÚČINKUJÚCICH:
Ak sa chcete stať spolu so svojou skupinou alebo Vy osobne súčasťou programu, kontaktujte nás na skola@elledanse.sk pre viac informácií.


TANCOVANIE AJ PRE VEREJNOSŤ:
Tento rok pripravujeme FLASHMOB (blesková, v našom prípade tanečná akcia, kde sa na jenom mieste stretne viac ľudí, spoločne zatancujú a rozídu sa.), do ktorého zapájame verejnosť. Ak máš chuť stať sa súčasťou, sleduj náš FB profil, kde už čoskoro nájdeš všetky informácie.


O MEDZINÁRODNOM DNI TANCA
Medzinárodný deň tanca zastrešuje Medzinárodný divadelný ústav (ITI), Medzinárodná tanečná rada (CID) a UNESCO. Pripomína sa od roku 1982 a bol zvolený tento deň, kedy sa v roku 1727 narodil francúzsky tanečník, choreograf a tvorca moderného baletu Jean Georges Noverre, ktorého nazývali aj Shakespearom tanca. Posolstvom dňa je oslava tanca, zjednotenie jeho všetkých foriem, zvýraznenie jeho schopnosti spájať ľudí rôznych národností a kultúr, prekročiť tak politické, kultúrne a etnické bariéry a sprostredkovať bohatstvo rôznych tanečných foriem a tradícií /Zdroj: www.zones.sk/.


Tancu Ahoj :)

Miesto konania podujatia: Eurovea, Pribinova 8, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 29. Apríla 2018 14:00
Dátum ukončenia podujatia: 29. Apríla 2018 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1406N 17.1205E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Medzinárodný deň tanca

Meno organizátora: elledanse
Fotografie
Podobné podujatia