Medzinárodný filmový festival Febiofest Bratislava 2020

Podujatie Bratislava

Medzinárodný filmový festival Febiofest Bratislava 2020

Bratislava v marci na 7 dní znova ožije filmom! V tohoročnom programe Medzinárodného filmového festivalu Febiofest nebudú chýbať premiéry nových slovenských filmov, zahraničných snímok, ktoré zaujali na prestížnych svetových festivaloch, medzinárodná súťaž krátkych filmov, unikátne premietania archívnych diel, filmy pre detských divákov a nezabudneme ani na odvážnejší program na neskorý večer. Filmové projekcie už tradične doplní aj bohatý sprievodný program. Môžete sa tešiť na osobné stretnutia s domácimi i európskymi osobnosťami. Po hlavnej bratislavskej časti poputuje Febiofest do regiónov. Pre filmových profesionálov máme v závere festivalu znova pripravený industry program, ktorý sa bude venovať pripravovaným slovenským filmom. Tento rok s filmovými profesionálmi taktiež otvoríme tému slovenského dokumentárneho filmu – od podmienok vzniku a prezentácie v zahraničí, financovania až po možnosti distribúcie.

Febiofest sa uskutoční od 11. do 17. marca 2020 v Kino Lumière, Kino Mladosť a v klube Véčko.

Cinepass na bratislavský Febiofest SK je už k dispozícii online v predpredaji za zvýhodnené ceny! Počas festivalu bude stáť 30 EUR!

: cena 20 EUR
CINEPASS ŠTUDENT: cena 18 EUR
CINEPASS VÍKEND: cena 15 EUR (plati len 22. - 24.3)

Kúpiť: https://cinepass.sk/febiofest

So cinepassom sa dostanete na neobmedzené množstvo premietaní počas celého festivalu a dokonca sa vyhnete radom, keďže si film môžete vybrať online. Na mieste bude cena vyššia.

MFFK Febiofest ako pocta autorskej a klubovej kinematografii prinesie slovenským divákom opäť vyše stovku kvalitných filmov, ktoré reflektujú súčasný svet a ktoré zaujali aj na svetových festivaloch.

Začiatok podujatia: 11. 3. 2020 18:00:00
Koniec podujatia: 17. 3. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
Svetový Deň Cirkusu 2024
Overené podujatieSvetový Deň Cirkusu 2024
Karloveské centrum kultúry, Bratislava
Whisky Fest Bratislava
Overené podujatieWhisky Fest Bratislava
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava