Melody Lounge - drum & bass B-day na Kríčku (Piatok)

Podujatie Trnava

Melody Lounge - drum & bass B-day na Kríčku (Piatok) w/Lixx

Domáci dj, rezident a promotér a tentoraz narodeninový oslávenec TAPIR, ťa bude sprevádzať svetom svetlejšieho odtieňa d´n´b a dubwise.
Soulfull, liquid, jazzy či deep "sound" labelov ako C.I.A, Soul Deep, Smooth "n" Groove, Jazzsticks, Shogun, Spearhead, ako aj zlomené ragga rytmy žánru dubwise, plného Jamajských vokálov a odkazov reggae kultúry, si môžeš vychutnať v sobotu v priestoroch novootvoreného podniku Zelený kríček.

Support svojím príjemne osviežujúcim a energickým liquid drum & bassom poskytne dj GREP.

Hlavným hosťom Tapírovej narodeninovej session je dj, Trnavský rodák, ktorého zasväteným netreba asi ani predstavovať . Ale predsa.

----- L I X X -----

Lixx, vlastným menom Michal sa dá označiť ako guru slovenskej dnb scény. Počas svojej kariéry sa jeho meno objavilo na lineupoch väčšiny klubových nocí a festivalov na Slovensku, no okrem mnohých hraní v Českej Republike mal možnosť niekoľkokrát vystúpiť aj v Anglicku, Poľsku, či Rakúsku. Ako zlomok z celého zoznamu za zmienku určite stoja festivaly ako Pohoda, Hodokvas, Let It roll; Kluby – Roxy, Subclub, Reset, Cross a mená ako Marky, D-Bridge, Instra:Mental, SpectraSoul, John B, Sub Focus, Chase & Status, Brookes Brothers, Noisia, Pendulum, s ktorými mal tú česť stretnúť sa za mixpultom. Stal sa víťazom prestížnej DJ súťaže festivalu SUN & BASS, jedného z najpopulárnejších drum & bass festivalov globálne na kt. účinkuje každoročne dj-ská dnb špička. Je dvojnásobným držiteľom ocenenia ‘Najlepší slovenský DJ roku’ v ankete Slovak Drum&Bass Awards (2008/2009), no hlavne človekom, pre ktorého je hudba prirodzenou a neoddeliteľnou súčasťou života.

V súčastnosti je Lixx popri všetkých svojich aktivitách najmä autorom a moderátorom pravidelnej drum&bassovej show SIGNAll_FM na Rádiu_FM.
Na jeho set sa mimoriadne tešíme.

Come & Join Us @ Melody Lounge
GREP - 20:00 - 22:00 (soulfull, liquid, deep)
TAPIR - 22:00 - 24:00 (dubwize, jungle, liquid, deep, sloulfull)
LIXX - 24:00 - 02:00 (soulfull, liquid, deep)
B2B - (random, shuffle, who knows )...

...Fanúšikovia inteligentného drumíku si prídu na svoje...

= > Vstup 2 EUR / promo na drinky a vodné fajky

Miesto konania podujatia: Zelený kríček, Štefániková 24, Trnava
Vstupenky: https://www.facebook.com/zelenykricek/
Dátum začiatku podujatia: 23. Februára 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Februára 2018 03:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3813N 17.5841E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Melody Lounge - drum & bass B-day na Kríčku (Piatok) w/Lixx

Meno organizátora: TAPIR
Fotografie
Podobné podujatia