Merry ChiQui Christmas Party

Podujatie Nitra

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Zábava, párty
Web organizátora:
www.chiqui.sk
Ďalšie podujatia v meste Nitra

Merry ChiQui Christmas Party

Na tradičnej ChiQui besiedke sa už tradične stretneme v našom obľúbenom Music a Cafe Nitra. Už teraz si zapíš do kalendárika sobotu 2.12. a buď ready na dávku vianočnej pohody a skvostných vystúpení lektoriek i študentiek ChiQui Pole Dance Štúdia.

Týmto vyzývame naše krásne ChiQuitas na účasť v priateľskej súťaži, kde nehrá rolu ako dlho sa pole dance či akrobacii na kruhu venuješ! Lektorská porota ocení hlavne umelecký zážitok. Povedz nám svoj príbeh, pohraj sa s kostýmom a pridaj krásne prevedenie do vlastnej choreografie o dĺžke 1,5 - 2,5 minúty. Súťažiť sa bude na 1 tyči (X stage), statika alebo spin podľa vlastného výberu, prípadne na kruhu.
Poteší nás, ak bude choreografia vo vianočnom duchu, ale nie je to podmienkou. Prihlásiť sa môžu jednotlivci,dvojice, ale aj celé levely. Fantázii sa medze nekladú!

Nepôjde o prísnu súťaž, ale skôr o možnosť pripraviť si vystúpenie pre rodinu a priateľov, pre Vaše lektorky! Ide nám o to dať Vám možnosť opäť o kúsok posunúť vlastné hranice a ukázať, čo vo Vás drieme. Makáte na hodinách, ste mega šikovné a zapálené. Okrem toho, že pracujete na sebe, podporujete sa navzájom a vznikajú medzi Vami nové priateľstvá. Je preto úplne jedno, ako dlho robíte poledance, alebo akrobaciu na kruhu, či preferujete športový alebo sexi štýl, či okúzlite tancom alebo vyrazíte dych neuveriteľnými prvkami. Jednotlivci, dvojice, skupiny, baby či chalani, na tom vôbec nezáleží. Cieľom je len zaujať :-)

Jedného víťaza zvolí vysoko odborná porota zložená z lektoriek štúdia, druhého diváci, teda vy sami! No a ceny budú aj tento rok viac než lákavé ;)

S prípravou na súťaž ochotne pomôžeme na hodinách a na free classes, ktoré budú pre súťažiace ZADARMO. Prihlasujte sa cez FB alebo e-mailom na info@chiqui.sk. Potrebujeme od Vás len počet účinkujúcich súťažného čísla (spolu s uvedením mena a priezviska súťažiacich). Hudbu (tú poprosíme zasielať vo formáte mp3 e-mailom na info@chiqui.sk), mód tyče (statika/spin), alebo kruh a dĺžku vystúpenia nám stačí zaslať až dodatočne, keď si budete isté svojím výberom. Uzávierka kompletných prihlášok je 26.11.2016 !!!

Vstup:
na sedenie 5€
na státie 3€
(súťažiace neplatia!)
Predpredaj vstupeniek na sedenie prebehne v ChiQui od pondelka 13.11.

Už teraz sa nemôžeme dočkať, ako sa spoločne naladíme na vianočnú nôtu a ukážeme verejnosti, že ChiQui je proste NJVC!

Miesto konania podujatia: Music a Cafe Nitra, Akademická 1/A, Nitra
Vstupenky: http://www.chiqui.sk/
Dátum začiatku podujatia: 2. Decembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 3. Decembra 2017 01:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3086N 18.0985E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Merry ChiQui Christmas Party

Meno organizátora: ChiQui Pole Dance Studio
Fotografie
Podobné podujatia