Mestská veža v Trnave počas adventu

Podujatie Trnava

Mestská veža v Trnave počas adventu
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Podujatia pre deti, Zvyky a tradície
Ďalšie podujatia v meste Trnava

Obdivujte čaro Trnavy z miesta, odkiaľ budete mať najkrajší výhľad na mesto osvetlené tisíckami svetielok. Mestská veža má totiž počas adventu špeciálne otváracie hodiny. Od pondelka do štvrtka je otvorená od 10:00 do 17:00 hod. a môžete ju navštíviť každú celú hodinu (prvý vstup je o 11:00 a posledný o 16:00 hod.). Počas piatkov a sobôt jej krásu môžete spoznávať od 10:00 do 19:00 hod., vstup je kedykoľvek. Krásne výhľady si nenechajte ujsť ani v nedeľu, kedy je otvorená od 10:00 do 17:00 hod. so vstupom v ktorúkoľvek hodinu. Posledné vstupy od piatka až do nedele sú vždy 30 minút pred zatvorením.
Stále treba dodržiavať všetky hygienické nariadenia, aby ste sa u nás cítili bezpečne. Pred vstupom vás preto prosíme vydezinfikovať si ruky poskytnutou dezinfekciou a dodržiavať odstup minimálne 2 metre od cudzích ľudí. Rúško je samozrejmosťou. Okrem toho môžete navštíviť Turistické informačné centrum, kde nájdete super tipy na vianočné darčeky. Otvorená je každý deň od 10:00 do 17:00 hod.

Aj vďaka tomu si tak môžete užiť čarovné chvíle v Trnave a odniesť si tak príjemnú spomienku na jedno z najkrajších miest na Slovensku.

Viac informácií www.regiontrnava.sk


Meno organizátora: Región Trnava
Fotografie
Podobné podujatia
Herný festival PixelZest
Overené podujatieHerný festival PixelZest
Kreatívne centrum Trnava, Trnava
Veletoč
Overené podujatieVeletoč
Dom kultúry, Trnava
Rodinné podujatie Za ruku
Overené podujatieRodinné podujatie Za ruku
Mestský amfiteáter, Trnava
Berlin Manson + hostia
Overené podujatieBerlin Manson + hostia
Kultúrne centrum Malý Berlín, Trnava, Trnava