MFK Žarnovica - MFK Dukla Banská Bystrica

Podujatie Žarnovica

MFK Žarnovica - MFK Dukla Banská Bystrica

III. liga SsFZ
4. kolo (26.8.2017 o 16.00)
MFK Žarnovica - MFK Dukla Banská Bystrica

Posledný augustový víkend v Žarnovici si právom zaslúži prívlastok ŠPORTOVÝ !

Mestský futbalový (plochodráždny) štadión bude nabitý športovými udalosťami, aké tu nemáme každý deň, týždeň či mesiac, ale len raz za rok.

V nedeľu sa uskutoční na plochej dráhe už 54. ročník Zlatej prilby, ale to na čo chceme upriamiť vašu pozornosť je majstrovský futbalový zápas, ktorý odohráme v sobotu o 16-tej hodine s ambicióznou MFK DUKLA BANSKÁ BYSTRICA. Klub s bohatou históriou, ktorý v minulosti hrával najvyššiu československú ligu a neskôr po rozdelení Česko-Slovenska (Československa) od roku 1993 aj najvyššiu slovenskú súťaž. Klub, ktorý dvakrát vyhral Slovenský pohár a pôsobil v európskych súťažiach, kde si zahral aj s takými súpermi ako sú Ajax Amsterdam či Benfica Lisabon a mnohými ďalšími európskymi klubmi.

To je všetko, už ale história. V posledných rokoch hrala Dukla druhú najvyššiu slovenskú súťaž, z ktorej minulú sezónu vypadla. Hrozil jej úplný zánik a krach futbalu v Banskej Bystrici. Kompetetní rozhodli ale inak a dohodli sa na fúzii s TJ ŠK Kremnička, stabilným účastníkom III. ligy STRED. Dohodli sa na zachovaní značky DUKLA, presnejšie MFK DUKLA Banská Bystrica pod ktorou teraz hrávajú v III. lige a svoj domovský stánok majú v Kremničke. Netaja sa vysokými ambíciami a tými sú skorý návrat na najvyššie poschodia slovenského futbalu. Potvrdzujú to aj v úvode III. ligy, ktorú aktuálne po štyroch odohraných kolách vedú s dvojbodovým náskokom pred Rimavskou Sobotou, tiež bývalým prvoligistom.

Tento ročník III. ligy môže byť zaujímavý a nemusí sa už dlho opakovať. V súťaži sú kluby s bohatou históriou či veľkými ambíciami a my sa v sobotu stretneme s jedným z nich.

Príďte nám v sobotu fandiť proti DUKLE a my sa po závahaní v Kalinove budeme snažiť vás nesklamať. Zápas sa začína o 16-tej hodine. Všetci futbaloví fanúšikovia ste srdečne vítaní !

MFK ŽARNOVICA DO TOHO !
http://www.mfkzarnovica.sk/

Miesto konania podujatia: MFK Žarnovica, Bystrická 37, Žarnovica
Vstupenky: http://www.mfkzarnovica.sk/
Dátum začiatku podujatia: 26. Augusta 2017 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Augusta 2017 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.4823N 18.7245E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia MFK Žarnovica - MFK Dukla Banská Bystrica

Meno organizátora: MFK Žarnovica
Fotografie
Podobné podujatia