Michael Malarkey v Bratislave

Podujatie Bratislava

Michael Malarkey v Bratislave

Svetoznámy herec, spevák a hudobník Michael Malarkey preslávený postavou Enza v seriáli Upírske denníky vystúpi v stredu 29. januára 2020 v Bratislave.

Vstupenky za 23,- EUR sa predávajú exkluzívne na Listocheck.sk.
>> https://listocheck.sk/detail/michael-malarkey-ba

Michael Malarkey je britsko-americký herec. Narodil sa v USA v štáte Ohio, v roku 2006 sa presťahoval do Londýna, kde študoval na Akadémii hudobných a dramatických umení. Od počiatku kariéry sa rovnomerne venoval divadelnému herectvu a vlastnej hudobnej tvorbe. V roku 2017 vydal debutový sólový album Mongrels, ktorý pred dvomi rokmi predstavil aj košickému publiku. Bratislava sa môže tešiť aj na nové skladby z pripravovanej novinky. Hudobná tvorba sympatického umelca je postavená na silnom pesničkárskom základe, jednotlivé skladby sú výpoveďami o živote, často veľmi osobné a intímne. Na živých vystúpeniach sprevádza Malarkeyho kompletná kapela (gitara, basová gitara, klávesy, violončelo, bicie).

Hosťom na turné bude Micah Erenberg, ktorý za posledný rok získava v Kanade čoraz väčšiu reputáciu.
Micah Erenberg je multiinštrumentalista, spevák a skladateľ. Štýl jeho tvorby siaha od poetického až po pôvabne srdcervúci. Neustále hľadá spôsoby ako objaviť umenie skladania piesní prepojením textov, fascinujúcich melódií a výrazných hudobných aranžmánov.
Love Is Gonna Find You je názov Micahovho druhého albumu, ktorý vydal v októbri. Album vnesie poslucháčov do pocitu lahodného uspokojenia, malebnej osamelosti ako všestrannej túžbe po ľudskom spojení cez svoje príbehy o vytriezvení, dažďom nasiaknutých ránach a hľadaní niečoho väčšieho, než sme my sami.

Začiatok podujatia: 29. 1. 2020 19:00:00
Koniec podujatia: 29. 1. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava