Michal Noga Band : Krst CD Stopy

Podujatie Bratislava

Michal Noga Band : Krst CD Stopy

MICHAL NOGA BAND je hudobné zoskupenie zaoberajúce sa rekonštrukciou a oživovaním starých herných štýlov slovenskej ľudovej hudby.
Ich debutový album Stopy získal v roku 2020 ocenenie Radio_Head Awards v kategórii worldmusic. Okrem domácich úspechov zarezonoval aj v zahraničných hudobných rebríčkoch Transglobal World Music Chart a World Music Charts Europe. Album bol veľmi pozitívne hodnotený aj v prestížnom britskom magazíne SONGLINES a ukážky odzneli tiež na rádiu BBC a iných zahraničných médiách.

Od vydania albumu Stopy prešla pomerne dlhá doba. Kapela sa teraz dostáva k jeho krstu, ktorého súčasťou je koncert doplnený zaujímavosťami o dokumentácii hudobného folklóru na Slovensku.
Na koncerte sa predstavia aj hudobní hostia z albumu. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Účinkujú:
MICHAL NOGA BAND a hostia: Štefan Štec Jana Ambrózová Michal Paľko Zoltán Iván Anton Nevedel Renáta Plevjaková Mária Olejníková Katarína Bielčíková Ženská spevácka skupina Hojana Chlapi zo Šumiaca

Podujatie sa uskutoční na základe protokolu OTP. Definícia OTP: očkovaní, testovaní (PCR od odberu 72 hodín, AG od odberu 48 hodín) a tí, ktorí prekonali covid do 180 dní v čase konania podujatia.

19:00

Fotografie
Podobné podujatia