Midsummer Party - Official After Party by Chriss Ronson

Podujatie Dunajská Streda

Midsummer Party - Official After Party by Chriss Ronson

Chriss Ronson 1977-ben született Budapesten. Mint megannyi neves pályatársa, ő is tizenévesen kezdett a zenélés gondolatával foglalkozni. 1994-ben lépett először a lemezjátszók mögé és fokozatosan, lépésről lépésre építette karrierjét. Már a ’90-es évek második felében állandó fellépő volt az ország legjobb klubjaiban, 1997-ben pedig miután a keceli Korona lett a BPM csapat hivatalos otthona, olyan nevek előtt lépett itt fel, mint John Digweed, Sasha, Dave Seaman és Nick Warren.
Official Web Page: www.djchrissronson.com

-------------------------------------------------------------

Groove X, polgári nevén Angyal Zoltán, a csallóközi elektronikus zenei élet egyik tagja. Dunaszerdahelyen született, napjainkban is ott él. Gyerekkora óta a zene a mindene. Kezdetben inkább a RAP és HIP-HOP állt hozzá kozel, majd később kezdett érdeklődni a diszkózene iránt. Kisiskolásként állandó szervezője volt a sulibuliknak. A slágeresebb zene után egyre nagyobb hatással volt rá az underground stílus.

Ő maga 2011-től áll a pult másik oldalán. Az ő stilusa is úgy formálodott, ahogy jöttek az új irányzatok. Manapság inkább a Deep House és a Tech House között ingázik. Szettjeire jellemző a mély hangzásvilág, a lágy kifinomult dallamok, a vokál és a pörgősebb estjein a dinamika.
Dunaszerdahelyen az Arthe café-ban már-már rezidensnek számított, hiszen havonta kapott ott lehetőséget. De megfordult már a város jelentősebb szórakozóhelyein, mint például az NFG Klub, a Zerda Pub vagy a Vegas Klub. Csallóköz több szórakozóhelyén zenélt már.
2013-ban jelent meg vele egy interjú a KLIKK OUT magazinban, azóta a csapatot is erősíti. A Midsummer partyk házigazdájának számít, ahol warm upozott már Dave Seamen elott is. Szlovákia valaha volt talán legnagyobb elektronikus zenei fesztiválján, a BEE FREE-n is fellépett már két egymást követő évben.
Az Arthe Caféban 2014-ben sikerult több nagyobb névvel játszania, mint pl. Andrewboy, Sikztah vagy éppen Dandy.
Játszott Szerbiában is a Summer3p-en.
Kapott már meghívást Budapestre, Szombathelyre, Komáromba, Esztergomba, valamint Pozsony két jelentősebb klubjában is pörgetett már, mégpedig az Empire-ben és a Radosť-ban.
A Truesounds egyik DJ-versenyét is ő nyerte, igy lehetősége nyílt az Akváriumban Klubban zenélni Edu Imbernon-nal.
Napjainkban a Stay Tuned partysorozatot szervezi az NFG-ben, Dunaszerdahelyen.

Miesto konania podujatia: Loft Bar, Hlavna 38/8, Dunajská Streda
Dátum začiatku podujatia: 28. Júla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 29. Júla 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 47.9932N 17.6184E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Midsummer Party - Official After Party by Chriss Ronson

Meno organizátora: Loft Bar
Fotografie
Podobné podujatia
Jan Kraus - One man show
Overené podujatieJan Kraus - One man show
Empírové divadlo Hlohovec, Hlohovec
VIVAT HOLÍČ 2024
Overené podujatieVIVAT HOLÍČ 2024
areál Holíčskeho zámku, Holíč