Mikulášska návšteva v Seredi a okolí 2019

Podujatie Galanta

Mikulášska návšteva v Seredi a okolí 2019

Spojte tradíciu so zážitkom a pozvite k sebe Mikuláša s čertom & anjelom! V utorok 3. decembra budú chodiť v čase 16:00 – 20:00 v Seredi, Čepeni, Nebojsi, Gáni, Váhovciach, Dolnej Strede, Šintave, Šoporni a Pate. V tejto udalosti si môžete v komentároch vybrať približný čas, ktorý sa bude po uzavretí objednávok upravovať podľa adries nachádzajúcich sa pri sebe. Približne týždeň pred samotnou návštevou sa skontaktujeme s každými záujemcom ohľadom záväzného času (následne treba počítať s +/- polhodinovou rezervou) a všetkých potrebných detailov.

Cena 10 – 15 minútovej návštevy stojí 15 € pre 1 rodinu (či máte 1 alebo viac detí). Pri spájaní detí od susedov či inej rodiny sa cena navyšuje o ďalších + 15 € kvôli predĺženiu času a komfortu pre všetky zúčastnené deti. Tie si môžu pre Mikuláša a jeho pomocníkov pripraviť básničku, pesničku alebo vianočné prianie. Ďalej ponúkame možnosť objednania si mikulášskeho balíčka v hodnote 5 € / ks. V prípade vlastného balíčka pre vašu ratolesť odporúčame sa vopred dohodnúť na jeho odovzdaní (buď ho prichystáte pred vchodovými dverami alebo ho pri vstupe nenápadne vložíte Mikulášovi do vreca). Hotovosť hradíte u anjelika až pri odchode celej návštevy, čím zároveň vopred ďakujeme za presnú sumu, nakoľko s vydávaním či rozmieňaním peňazí nebudeme mať kapacity. Cestovné náklady v rámci tejto trasy účtujeme 0,30 € / km.

Vo vlastnom záujme vás prosíme zadať presnú adresu, príp. poznámku (ak sa meno na zvončeku nezhoduje s vaším alebo sa do vchodu nedostaneme inak, ako s čipom a pod.), aby sme boli u vás načas. Odporúčame uviesť aj kontakt na mobil, ktorý urýchli a uľahčí zdolať nečakané prekážky.

Začiatok podujatia: 3. 12. 2019 16:00:00
Koniec podujatia: 3. 12. 2019 20:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
VIVAT HOLÍČ 2024
Overené podujatieVIVAT HOLÍČ 2024
areál Holíčskeho zámku, Holíč
Rodinné podujatie Za ruku
Overené podujatieRodinné podujatie Za ruku
Mestský amfiteáter, Trnava
ŠIKMÁ VEŽA FEST
Overené podujatieŠIKMÁ VEŽA FEST
Štadión, Vrbové
Majáles v Pomlé 2024
Overené podujatieMajáles v Pomlé 2024
v mestskom parku Pomlé, Šamorín