Mikulášska zábava i pokus o slovenský rekord

Podujatie Bratislava

Nákupné centrum Shopping Palace ponúka do 29. decembra možnosť pozrieť si výstavu LEGO® Festival. Aj oslava sv. Mikuláša v nedeľu 6. decembra sa preto ponesie v tomto duchu. Okrem zábavy a sladkej nádielky na deti čaká veľká výzva – môžu sa zapojiť sa do vytvorenia nového slovenského Rekordu o najviac postavených čiapok Santa Clausa z LEGO® kociek!

 

Príďte si postaviť svoju Santa čiapku!

Prispieť k vytvoreniu nového rekordu na Slovensku môžete počas nedele od 10.00 h a 18.00 h. V tomto čase bude v  LEGO hracej zóne pre malé i väčšie deti pripravená možnosť postaviť si vlastnú čiapku Santa Clausa. Kreativite sa, samozrejme, medze nekladú a tvorivosť pri stavaní čiapky bude vítaná. Každá jedna z nich sa zaradí do celkového sčítania a o 19.00 h sa uskutoční vyhodnotenie Rekordu o najviac postavených čiapok Santa Clausa z LEGO kociek.

 

Premiéra predstavenia Vianoce v Maškrtníku a škola čertovského tanca!

V nedeľu sa však nebude len tvoriť, ale aj príjemne zabávať. O 16.00 h sa malí diváci môžu tešiť na premiéru predstavenia Vianoce v Maškrtníku z dielne divadla Maškrta. Jeho hlavní predstavitelia Janka a Tomáš nás uvedú do príbehu televíznych postáv Nany a Krištofa – Mikuláša, ktorí sú výrobcovia hračiek a bábok. Medzi nimi sú aj Snežný panáčik, Slnečná dievčina, Anjeli a bábika Eliška, ktorí vďaka tajomnému domčeku plnom zázrakov ožívajú, aby našli lásku a šťastie.

 

A čo by to bolo za oslavu Mikuláša bez huncútskych kúskov čerta! Ten si na malých návštevníkov pripravil interaktívnu školu čertovského strašenia, smiechu a tanca. A na záver programu (od 18.00 h) si spolu s anjelom a každým, kto bude mať chuť, zatancujú na pravej mikulášskej disco show. Všetky básničky, pesničky a tančeky, ktorými deti potešia Mikuláša, budú odmenené.  

Meno organizátora: NC Shopping Palace
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava