MIKULÁŠSKY ŠPORTOVÝ DEŇ

Podujatie Banská Bystrica

MIKULÁŠSKY ŠPORTOVÝ DEŇ

OPI trainings v spolupráci so SportAnalytikom nájde ten pravý šport pre Vaše dieťa.

Stále váhate, na aký šport sa Vaše dieťa hodí? Na čo má vrodený talent? Ktorý športové aktivity ho bavia najviac? Inklinuje ku kolektívu alebo je individualista? Je skôr rýchlostný, vytrvalostný alebo silový typ?

Aj na tieto otázky vám odpovie nový športový projekt, ktorý prinášame do Banskej Bystrice.

SportAnalytik je program určený deťom vo veku 5 - 15 rokov, ktorý formou jednoduchého testu rozozná ich športové predpoklady a odporučí im ten pravý šport. Na úvodnom športovom dni najprv pomocou ôsmich disciplín odhalíme fyzické dispozície detí, ako je rýchlosť, obratnosť, výbušnosť, alebo vytrvalosť. Zistené výkony vyhodnocujeme individuálne pre každé dieťa a potom ich porovnávame s nárokmi jednotlivých športov. Výsledkom je identifikácia športového talentu každého dieťaťa (Talent report) a na mieru zostavené odporúčania vhodných športov (Šport report) vrátane kontaktov na oddiely v okolí.

Táto metóda bola vyvinutá v Kanade pred OH vo Vancouveri, overená bola na viac ako 100 000 testovaných deťoch a vyprofilovaná v spolupráci s Fakultou telesnej výchovy a športu UK CZ. Know-how SportAnalytika teraz využíva napríklad Český Olympijský Výbor pre celonárodný program Sazka - Olympijský viacboj. Poslaním SportAnalytika nie je selektovať profesionálnych športovcov, ale prinášať každému dieťaťu radosť z objaveného športového nadania.

Fotografie
Podobné podujatia