Mireille Mathieu 2021

Podujatie Bratislava

Mireille Mathieu 2021

S pretrvávajúcimi pandemickými opatreniami sa plánovaný koncert Mireille Mathieu opätovne presúva na 09.12.2021!
S poľutovaním oznamujeme, že plánovaný koncert Mireille Mathieu sa z dôvodu pretrvávajúcej pandemickej situácie nebude konať v termíne 30.4. 2021. Nový termín koncertu je naplánovaný na 09.12.2021 o 20:00. Všetky doteraz zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti a nie je potrebné ich vymieňať.

Mireille Mathieu verí, že sa situácia na Slovensku čo najskôr vyrieši a bude sa sem môcť opäť vrátiť. Želá všetkým Slovákom pevné zdravie.

Mireille Mathieu dodnes celosvetovo predala viac než 120 miliónov platní a naspievala 1200 piesní v 11 jazykoch. V roku 2008 usporiadala v Moskve koncert na počesť Vladimíra Putina, v roku 2010 jej prezident Ruskej federácie Dmitrij Medvedev udelil Medailu priateľstva. V roku 2015 na obrovskom nemeckom turné oslávila 50 rokov svojho pôsobenia na scéne svetovej populárnej hudby. Pred 3 rokmi jej vo veku 94 rokov zomrela milovaná mamička Marcelle-Sophie. Od tej doby na ňu prostredníctvom piesne Maman spomína na každom zo svojich koncertov. Pápež Ján Pavol II. ju nazval speváčkou mieru a lásky.
Jej posledné koncerty pred vypredaným hľadiskom boli plné nádherných piesní, sĺz dojatia a nadšených fanúšikov nabitých silnými emóciami. Táto charizmatická speváčka, ktorá očarí každého svojou skromnosťou a svojím hlasom, rozospievala mnohých. Slovenskí fanúšikovia ukázali, ako dokonale ovládajú slová jej piesní a v Bratislave vždy zožala obrovský úspech pred vypredaným hľadiskom.

20:00

Fotografie
Podobné podujatia