MIXILAND DETSKÝ SVET EUROVEA

Podujatie Bratislava

MIXILAND DETSKÝ SVET EUROVEA
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Malí aj veľkí, príďte sa zabaviť do novootvoreného Mixiland detský svet Eurovea, ktorý sa nachádza na 1. poschodí vedľa CinemaCity Eurovea. Nájdete tu zábavné ihrisko s množstvom preliezok, hravými loptičkami, veľkou telocvičňou, elektrickými autíčkami a motokárami. Nechýba tu ani dlhá šmykľavka, veľké kocky a malá knižnica plná zaujímavých kníh.

Počas celého leta sa tu konajú rôzne tematické denné či týždenné tábory, ktoré vaše deti dokonale zabavia a zaujmú. Na moment sa z nich môžu stať malí vedátori, módni návrhári, kuchárikovia, indiáni alebo sa ocitnú v Rozprávkovom svete, vyskúšajú si Záchranársky deň a bojové umenia s rôznymi loptovými hrami. Prihlásiť ich môžete na telefónnom čísle: +421 903 382 044.

Zažiť tu môžete aj nezabudnuteľné oslavy v dvoch MIXILAND párty miestnostiach a najmenší si tu môžu vychutnať zdravý koláčik, špeciálne detské latte či 100%-tné šťavy. Vás tu bude čakať výborná talianska káva, panini a budete mať skvelý pocit, že sa o vaše deti dokonale postarajú a postrážia ich hoci aj na celý deň.

Viac informácií nájdete na https://eurovea.sk/obchod/mixiland-detsky-svet

Meno organizátora: Mixiland detský svet Eurovea
Fotografie
Podobné podujatia
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava