Mladí a podnikaví: vek je len číslo

Podujatie Trenčín

Mladí a podnikaví: vek je len číslo

Chuť rozbehnúť svoje nápady je tínedžerom prirodzená. Vidia okolo seba príležitosti a začínajú s podnikaním či komunitnými projektmi už na strednej škole, niektorí dokonca na základnej. Dobré rady na ceste za uskutočnením plánov môžu pomôcť aj starším.

Príďte sa porozprávať s chalanmi, ktorí nedávno maturovali, ale už dokázali všeličo vlastné uviesť do života. Našimi hosťami budú Jaro Dodok a Jaro Červinka. Čo sa museli naučiť a kde sa vzdelávali? Ktorí ľudia sú pre nich dôležití a čím? Ako zistili, či sa im s ich nápadmi oplatí začať? Robili si biznis plán? Ako sa zviditeľnili? V čom im pomohli informačné technológie a online priestor? Majú návod na získavanie verných zákazníkov? Ako chcú svoje rozbehnuté projekty udržať?

Vstup je voľný. Projekt Choices podporuje Nadačný fond Telekom pri Nadácii Pontis. Za pomoc ďakujeme Klubu Lúč a inzertnému a informačnému týždenníku Pardon. Moderátorom podujatia je Ivan Ježík.

Viac o hosťoch:

Jaroslav Dodok, riaditeľ Mavio Media, lektor a bloger, má 21 rokov, vedie reklamnú agentúru Mavio Media a nedá dopustiť na dobrú kávu. Jeho príbeh sa začal písať v trinástich rokoch, keď vyhral svoj prvý pracovný pohovor po telefóne. Už na základnej škole sa z neho stal vášnivý copywriter a marketér. Neskôr založil portál Študent24.sk a začal prevádzkovať štyri spravodajské médiá. Spolu so svojím tímom zorganizoval medzinárodný Hug Day v 29 krajinách sveta a inšpiratívnu konferenciu TEDxBanská Bystrica. Cez víkendy školí a bloguje. Tvrdí, že vek je len formalita, ktorá bráni ľuďom robiť to, v čom sú dobrí.

Jaroslav Červinka je riaditeľ JC Media, mentor a projektový manažér. Uvažoval nad štúdiom, teraz sa však venuje najmä práci. V Púchove a Ilave otvoril predajne JC Media Computers. Popri tom jednotlivcom a firmám poskytuje vzdelávanie v oblasti programovania CNC strojov (CNCkurzy.sk) a 3D tlač. Vo firme pracuje s rodičmi, situácia však nebola vždy jednoduchá. Projektový manažment dostáva do praxe a ako mentor v projekte Komprax vyškolil viac ako 150 mladých ľudí. Hrával v Dubnickom ochotníckom divadle, dobrovoľnícky pomáhal združeniu Iskra nádeje a ešte počas gymnázia založil na škole televízne štúdio, z ktorého je dnes Dubnická internetová televízia.

Miesto konania podujatia: Klub Lúč, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 7. Februára 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Februára 2017 19:30
Pravdepodobné súradnice: 48.8955N 18.0392E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Mladí a podnikaví: vek je len číslo

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatie"Život na zdravej nohe"
"U Ančulky" Plaváreň Sunny Martin, Martin
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Cestou necestou - prednášky
Overené podujatieCestou necestou - prednášky
Kasárne Kulturpark, Košice