Modré Hory + Ceschi

Podujatie Trenčín

Modré Hory + Ceschi

Modré hory sú furt v prvom rade fandovia hudby, nič viac, než len blázni, ktorí jej počúvajú milión a milujú nachádzať nové svety. A pritom všetkom sa im nejako podarilo volať si sem svojich hrdinov z platní a zdielať s nimi stage a ukazovať im Slovensko. Mali ich tu kopec a medzi nimi tu mali aj Ceschiho, a práve Ceschi sa po roku a pol vracia na Slovensko. V januári 2016 sme zažili 4 čarovné koncerty a nemáme dôvod pochybovať, prečo by to malo byť inak v júni 2017.
Ceschi je rodák z Connecticutu, spoluzakladateľ vydavateľstva Fake Four Records (názov vznikol ako odkaz na štyri prsty na jeho pravej ruke), ktoré muzikanti opisujú ako „most artist-friendly“ široko ďaleko. Máte radi nahrávky od ľudí ako Astronautalis, Bleubird, Sole, Buck 65 a tak ďalej a ešte ďalej? Za kopec z nich môžeme ďakovať práve Ceschimu.
Tí, čo zažili Ceschiho v januári 2016 vedia, čo čakať. Trocha duniacich beatov a cez ne rap, trocha folku, keď Ceschi chytí do ruky gitaru a spieva ako by nikdy nerobil nič iné a hlavne hudbu a verše, ktorým musíš veriť. Inak to nejde. Tá hodina, keď je na pódiu, je výhradne jeho hodina. Všetky uši na neho, Ceschi rozpráva, nedá sa nepočúvať.
A Modré hory? Lyrik a Bene a ich žvásty, Pekove beaty, Roland Kánik a jeho klavír a číra radosť, že môžu stáť na pódiu a rapotať svoje verše medzitým ako chystajú svoj nový album Luxus klan.

Miesto konania podujatia: Klub Lúč, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 10. Júna 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Júna 2017 02:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8955N 18.0392E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Modré Hory + Ceschi

Fotografie
Podobné podujatia
JAREK NOHAVICA 22.04.2024
Overené podujatieJAREK NOHAVICA 22.04.2024
Posádkový klub - ODA, Trenčín
PETER LIPA & BAND
Overené podujatiePETER LIPA & BAND
KKC Hviezda, Trenčín