Modrý štvrtok - Tomáš Köppl

Podujatie Trnava

Modrý štvrtok - Tomáš Köppl

Pozývame Vás na decembrový MODRÝ ŠTVRTOK 14.12.2017 20:00 do Music a Cafe Trnava v City Arena. Tento krát sa vámpredstaví ako hosť skupiny SECOND BAND skladateľ , klavirista a dirigent TOMÁŚ KÖPPL.
VSTUP VOĽNÝ
Rezervácie stolov na 0903 145 248

Rastúca hviezda vystúpi na Modrom štvrtku

Posledným tohtoročným klubovým podujatím s názvom Modrý štvrtok sa občianske združenie Trnavská hudobná spoločnosť chce rozlúčiť so starým rokom v adventnom období opäť veľmi príznačne. Hosťom decembrového večera bude rastúca hviezda hudobnej scény – trnavčan Tomáš Köppl.

Tomáš je nielen vyspelý hudobník, ale aj skladateľ, hudobný aranžér ako aj dirigent. Jeho záber v oblasti hudby pokrýva tanečnú, jazzovú, filmovú hudbu, ale aj zborový spev a vážnu hudbu. Ako všestranný umelec sa presadzuje ako autor ale aj interpret. Za všetky jeho aktivity spomenieme jeho autorský projekt Impaco Trio, či hosťovanie s popovou skupinou White Melon. Na oblasti vážnej hudby spolupracoval s členmi Moyzesovho kvarteta, Muchovho kvarteta či ako asisent dirigenta Daniela Simandla.
Projekt Modrý štvrtok v réžii Trnavskej hudobnej spoločnosti, o.z. a trnavskej hudobnej skupiny Second Band má za cieľ popularizovať menšinové žánre, predstaviť ich širokej verejnosti ako alternatívu k súčasnému mainstreamu ale aj vyplniť voľnočasové aktivity občanov a návštevníkov mesta. Projekt tiež slúži ako podporná aktivita výročnému, medzinárodnému festivalu Blues Moods, ktorý Trnavská hudobná spoločnosť organizuje na území mesta Trnava už osem rokov.

Hudobný večer sa uskutoční vo štvrtok, 14. decembra 2017 v trnavskom Music a Café klube (City Aréna) so začiatkom o 20.00 h. Vstup na podujatie je voľný.
Podujatie Modrý štvrtok | Blue Thursday podporil Participatívny rozpočet Mesta Trnava, hudobný klub Music a Café, Halada - advokátska kancelária, Webhouse, Rádio Bunker, Rádio Devín, Mestská televízia Trnava, média Trnavsko a Trnava Dnes ako aj portály domesta.sk, trnavalive.sk, trnavskyhlas.sk, slovakblues.sk a bluesmusic.sk.

Miesto konania podujatia: Music a Cafe Trnava, Športová 1, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 14. Decembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Decembra 2017 22:35
Pravdepodobné súradnice: 48.374N 17.5905E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Modrý štvrtok - Tomáš Köppl

Meno organizátora: Music a Cafe Trnava
Fotografie
Podobné podujatia
Veletoč
Overené podujatieVeletoč
Dom kultúry, Trnava
RASTER: Land Of Fathers
Overené podujatieRASTER: Land Of Fathers
Kultúrne centrum Malý Berlín, Trnava, Trnava
Divadlo Na Hojdačke: KoloBEH vody
Overené podujatieDivadlo Na Hojdačke: KoloBEH vody
Kultúrne centrum Malý Berlín, Trnava, Trnava
Prague Quiet Music Collective | b minor
Overené podujatiePrague Quiet Music Collective | b minor
Kultúrne centrum Malý Berlín, Trnava, Trnava
Bystrík “Chceš to nahlas”
Overené podujatieBystrík “Chceš to nahlas”
Mestský amfiteáter, Trnava
Žltý kanárik: Kabaretný úlet mesiaca apríl
Overené podujatieŽltý kanárik: Kabaretný úlet mesiaca apríl
Kultúrne centrum Malý Berlín, Trnava, Trnava