Modrý štvrtok, hosť Willie Jones

Podujatie Trnava


AMFIK CAFE, Trnava

Pozývame Vás na MODRÝ ŠTVRTOK 10.05.2018 do AMFIK CAFE , kde sa Vám predstaví ako hosť skupiny SECONDBAND tento krát AMERICKÝ COUNTRY SPEVÁK WILLIE JONES.

Májovú časť projektu Modrých štvrtkov osvieži americký country spevák a gitarista Willie Jones. Ten vystúpi spoločne s trnavskou skupinou Second Band vrámci projektu Trnavskej hudobnej spoločnosti, o.z. vo štvrtok, 10. mája 2018 v trnavskom Amfik Café.

Willie začal hudobne pôsobiť v Európe od roku 1983, keď ako vojak americkej armády prišiel na základňu do Nemecka. So svojou skupinou Cripple Creek navštívil mnohé americké základne a kluby po celom Nemecku. V deväťdesiatych rokoch pôsobil ako spevák a basgitarista skupín Just Country band a Shady Mix. V roku 2005 sa vrátil späť do amerického Texasu, kde sa angažoval v Gospel Music. V roku 2012 sa vrátil do Európy, kde vytvoril zatiaľ svoj najambicióznejší projekt - The Willie Jones Band. Spolu so svojou skupinou odohral veľké množstvo koncertov po celej Európe. Koncom roku 2017 mu vyšlo zatiaľ jeho posledné CD s názvom Retrospect.

Willie Jones je trnavskému publiku dobre známy z jeho vystúpení na mnohých country festivaloch, ale aj ako účastníka tohtoročného Malého DobroFestu.

Podujatie Modrý štvrtok je zamerané na podporu nehmotného kultúrneho dedičstva, podporu menšinových hudobných žánrov ale aj ako spestrenie voľnočasových aktivít občanov mesta Trnava. Májový Modrý štvrtok sa začne tradične – druhý štvrtok v mesiaci so začiatkom od 20.00 h v priestore kaviarne Amfik Café v objekte Mestského amfiteátra. Cena vstupného je 5 €.

Podujatie Modrý štvrtok | Blue Thursday podporujú: Libros, Halada - advokátska kancelária, Real Centrum, Webhouse, Rádio Bunker, Rádio Devín, Mestská televízia Trnava, média Trnavsko a Trnava Dnes ako aj portály domesta.sk, trnavalive.sk, trnavskyhlas.sk, slovakblues.sk a bluesmusic.sk.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia