Modrý štvrtok, Petr Luha ako hosť skupiny SecondBand Amfikcafe

Podujatie Trnava

Modrý štvrtok, Petr Luha ako hosť skupiny SecondBand Amfikcafe

Do tretej tohtoročnej časti projektu Modrých štvrtkov vchádza Trnavská hudobná spoločnosť so svojim ďalším významným hosťom - skladateľom a gitaristom Petrom Luhom. Ten vystúpi spoločne s trnavskou skupinou Second Band vrámci tohto ojedinelého projektu vo štvrtok, 12. apríla 2018 v trnavskom Amfik Café.

Peter Luha je skladateľ a inštrumentalista ovplyvnený viacerými hudobnými žánrami. Gitarový štýl jeho hry vychádza z mixu klasických a netradičných gitarových techník na elektrickej aj akustickej gitare. Okrem toho ešte ovláda hru na basgitaru, mandolínu, flautu, oud a husle. Jeho umelecké presahy siahajú od sólových či skupinových hudobných projektov cez hudobné workshopy až po tvorbu hudby k animovanému filmu. Jeho gitarovú hru ocenili v rôznych domácich a zahraničných hudobných súťažiach a prehliadkach. V roku 2012 vydal debutový sólový album Viaje del Alma a bol veľmi pozitívne hodnotený zahraničnými recenziami.

Trnavčania by mohli Petra Luhu poznať z jeho účinkovania na tohtoročnom Malom Dobro Feste či ako spoluhráča Zuzany Suchánkovej z ich minuloročného vystúpenia na pouličnom Lete na Korze.

Podujatie Modrý štvrtok je zamerané na podporu nehmotného kultúrneho dedičstva, podporu menšinových hudobných žánrov ale aj ako spestrenie voľnočasových aktivít občanov mesta Trnava. Aprílový podujatie sa začne tradične – druhý štvrtok v mesiaci so začiatkom od 20.00 h v priestore kaviarne Amfik Café v objekte Mestského amfiteátra. Cena vstupného je 3,00 €.
Podujatie Modrý štvrtok | Blue Thursday podporujú: Libros, Halada - advokátska kancelária, Real Centrum, Webhouse, Rádio Bunker, Rádio Devín, Mestská televízia Trnava, média Trnavsko a Trnava Dnes ako aj portály domesta.sk, trnavalive.sk, trnavskyhlas.sk, slovakblues.sk a bluesmusic.sk.

Miesto konania podujatia: AMFIK CAFE, Halenárska 20, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 12. Apríla 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 12. Apríla 2018 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3747N 17.5933E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Modrý štvrtok, Petr Luha ako hosť skupiny SecondBand Amfikcafe

Meno organizátora: AMFIK CAFE
Fotografie
Podobné podujatia