Monodráma: Pri kase / Pavol Seriš

Podujatie Žilina

Monodráma: Pri kase / Pavol Seriš

Komédia jedného herca z prostredia supermarketov, hypermarketov, megamarketov a gigamarketov.
Paródia na dnešnú konzumnú spoločnosť vychádzajúca ako z reálneho, tak z absurdného základu. Autorská zmes stand-up comedy a pohybového herectva zo sveta obchodu, bez ktorého návštevy si pomaly nevieme predstaviť ani deň.

Komédia získala Cenu diváka na medzinárodnom festivale netradičných divadiel Kopřiva 2017. Režijná spolupráca: Adam Steinbauer

Pavol Seriš je absolventom ateliéru pohybového divadla na Janáčkovej akadémii múzických umení v Brne, kde momentálne pokračuje v doktorskom štúdiu. So svojimi hrami pravidelne vystupuje na Slovensku, v Česku a v zahraničí. Za svoje autorské inscenácie získal mnoho ocenení (cenu za najlepší herecký výkon na festivale FITUA 2015 v marockom Agadire, hlavnú Cenu na European Young Theatre 2015 v talianskom Spolete či hlavnú Cenu publika na festivale Monomaffia 2016 v estónskom Pärnu).

Kapacita sály je obmedzená, preto odporúčame rezervovať si miesta (info@rosenfeldovpalac.sk). Rezervované miesta budeme držať max. 15 min. do začatia predstavenia (t.j. do 18.45 hod.).

Vstup: 3,00 Eur (dospelí) / 2,00 Eur (študenti)
Mladiství (do veku 18 rokov), seniori a ZŤP – vstup zdarma.

Miesto konania podujatia: Rosenfeldov palác, J. M. Hurbana 28, Žilina
Dátum začiatku podujatia: 14. Novembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Novembra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2251N 18.7376E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Monodráma: Pri kase / Pavol Seriš

Meno organizátora: Rosenfeldov palác
Fotografie
Podobné podujatia