Možností je viac, inšpiratívny večer

Podujatie Trstená

Možností je viac, inšpiratívny večer

Inšpiratívny večer s názvom: „MOŽNOSTÍ JE VIAC...“

„Žiak má čas rannej mladosti iba raz. Iba raz prejde vzdelávacím systémom v škole a už sa tam nikdy nevráti. Základnú a strednú školu absolvuje iba jediný krát v živote a preto si nemôžeme dovoliť ten čas premárniť...“ A práve preto v čase, kedy sa mladí rozhodujú akú strednú či vysokú školu si vyberú, ponúkame večer plný inšpirácie: „MOŽNOSTÍ JE VIAC...“, ktorý bude 18. januára 2018 o 19:00 hod. v SINAJ City Hub v Trstenej s hosťami Martinom Šmilňákom, Antonom Fričom a Dagmarou Fukasovou.

Aké možnosti moderného vzdelávania existujú na Slovensku a vo svete? Môže si dovoliť akýkoľvek mladý človek študovať na svojej vysnívanej škole nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí bez toho, aby to nejak veľmi ovplyvnilo rozpočet rodiny? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky sa dozviete práve počas Inšpiratívneho večera. Taktiež bude možnosť opýtať sa našich hostí otázky, ktoré Vás v danej téme zaujímajú.

Vopred je potrebné registrovať sa tu: https://viac.typeform.com/to/hpE3oL, pretože kapacita je obmedzená! Vstupná cena je 3 € a zahŕňa aj malé občerstvenie počas večera.

Info k platbe:
• platba na bankový účet:
Číslo účtu: SK83 0200 0000 0033 7190 2656
Variabilný symbol: 1801
Poznámka: Vaše priezvisko (ak platíte naraz za viacerých členov, uveďte do poznámky tiež aj počet)

• platba osobne v SINAJ City Hub v Trstenej:
V pracovných dňoch od pondelka do piatku, v čase od 8:30 - 16:00 hod. alebo 18. januára 2018 najneskôr 15 minút pred začiatkom (do 18:45 hod.).

V prípade otázok nás kontaktujte na e-mailovej adrese cityhub@ozviac.sk alebo na čísle 0948 849 922.

Srdečne pozývame a tešíme sa na vás!

Krátke predstavenie hostí:
• Martin Šmilňák - riaditeľ Cirkevnej spojenej školy v Bardejove, ktorej súčasťou je aj Gymnázium sv. Jána Bosca, na ktorom je bilingválne päťročné štúdium pre žiakov 8. a 9. ročníka základných škôl s výborným prospechom. Vytvoril gymnázium, ktoré odráža potreby jednotlivých žiakov aj potreby spoločnosti. Vychováva študentov, ktorí majú o pätnásť rokov podávať výkon a ťahať spoločnosť dopredu. Pripravuje študentov pre budúce desaťročie. Spolupracuje s najkvalitnejšími zahraničnými školami a jeho cieľom je transformovať školský vzdelávací program partnerskej školy vo Veľkej Británii do slovenských škôl.
• Dagmara Fukasová - chuť cestovať sa u nej objavila už na strednej škole. Po maturite sa rozhodla študovať na zahraničnej univerzite v Španielsku, kde mala možnosť zažiť čo znamená iná kultúra, iný školský systém a dokonca aj odlišý prístup k životu. Počas štúdia čerpala z programu ERASMUS, čo jej umožnilo vidieť aj iné časti Európy a žiť pár mesiacov v danej krajine. Boli to Poľsko, Anglicko, Nemecko či Portugálsko. Zmes kultúr a jazykov je prostredie, v ktorom sa cíti ako ryba vo vode, preto sa rozhodla pre program Erasmus pracovať aj po štúdiu a tak podporiť mladých, už tak ďaleko scestovanejším a odvážnejším ako ona, s podobnými chúťkami uskutočnovať svoje sny.
• Anton Frič - manžel, otec, horlivý fotograf, milovník života. Okrem svojej rodiny a fotografovania, pracuje v Leaf Academy v Bratislav, kde sa venuje talentovaným deťom, ale tiež aj učiteľom. Ponúka im jedinečnú príležitosť pracovať na svojom osobnom rozvoji a posúvať hranice svojich životov do výšky a hĺbky nepredstaviteľných v štandardných slovenských školách. Je odhodlaný šíriť slovo a nájsť a motivovať študentov, aby sa pripojili k veľkej komunite inšpiratívnych ľudí.

VIAC o našich hosťoch sa dozviete na Inšpiratívnom večeri.

Miesto konania podujatia: V.I.A.C. - Inštitút pre podporu a rozvoj mládeže, Sídlo: Ústie nad Priehradou 41, Office: Železničiarov 253/1, Trstená
Dátum začiatku podujatia: 18. Januára 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Januára 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 49.3596N 19.6108E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Možností je viac, inšpiratívny večer

Meno organizátora: V.I.A.C. - Inštitút pre podporu a rozvoj mládeže
Fotografie
Podobné podujatia