Múdrosť lona | Ženský tantra retreat pre 2. čakru

Podujatie Šútovo

Múdrosť lona | Ženský tantra retreat pre 2. čakru
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.mysteriumzeny.sk/
Ďalšie podujatia v meste Šútovo
Ženské lono je zdrojom života, lásky, potešenia, radosti, zdrojom tvorivej životnej energie.
V lone sídli emocionálny svet ženy. Základom jej prežívania sú emócie. Do akej miery dokáže žena nechať svoje emócie plynúť a uvoľniť sa v tomto prirodzenom toku, do takej miery sa môže naplno odovzdať svojej intimite. Ženské emócie bývajú nepochopené, obávané, tabuizované… A tak sa ich ženy učia potláčať. Nie je možné nepociťovať negatívne emócie a cítiť len tie pozitívne. Je možné buď cítiť, cítiť málo alebo necítiť. A keď sa žena rozhodne necítiť, stáva sa mŕtvou. Pretože cítenie, senzitivita a emócie sú jej podstatou. Z času na čas sa však všetky tie nahromadené emócie aj tak uvoľnia nekontrolovaným výbuchom, hystériou, drámou… Toto uvoľňovanie je neriadený proces, ktorý môže poškodiť vzťahy a život.
Na novembrovom retreate budeme pracovať s oblasťou podbruška, odkiaľ sa otvoríme emočnému plynutiu. Preskúmame túto oblasť ako portál zrodenia a smrti, odhalíme poklady, ktoré sú uchované v našom lone a ktoré nás spájajú s kolobehom života. Cez hlboké prijatie svojej sexuality sa naučíme plynúť a otvoriť sa zmene a transformácii. Uvoľníme toxickú emocionálnu záťaž, prepíšeme všetky koncepty mysle o sexualite, oslobodíme sa od pocitov viny a hanby a vrátime sa k našej zmyselnosti, vášni a plodnej extatickej sile ženského Ja. Svoju emocionalitu prijmeme ako dar. Ako barometer, ktorý nás upozorňuje, keď je v našom živote niečo v nerovnováhe.
 
****
Termín: štvrtok 9. – nedeľa 12. február 2023
Lektorka: Barbora Sihelská
Cena: 350 €
 
****
Každý retreat prebieha ako ucelená víkendovka, nezávisle od ďalších tém. Počas každého retreatu ideme spoločne, bezpečne, v uzavretej skupine žien. Nie sú potrebné žiadne predchádzajúce skúseností s energetickou prácou.
 
Meno organizátora: Mystérium Ženy - Tantra Joga
Fotografie
Podobné podujatia
Zámocký štamperlík
Overené podujatieZámocký štamperlík
Holíčsky zámok, Holíč
Jar na farme
Overené podujatieJar na farme
Lučenec - Ľadovo, Lučenec
OD TEREZKY PO HUTU
Overené podujatieOD TEREZKY PO HUTU
Slovenské banské múzeum, Banská Štiavnica