Múzeum neposlušných detí - Paskudárium

Podujatie Trenčianske Teplice

Divadelné predstavenie vzniklo podľa knižky D.Taragela „Rozprávky pre neposlušné deti a ich starostlivých rodičov.“ Paskudárium, čiže Múzeum neposlušných detí založil významný odborník na detskú neposlušnosť, profesor Samojed, v detstve tiež poriadny neposlušník, loptoš a paskudník. Prostredníctvom divadelnej prechádzky po tomto múzeu sa deti dozvedia, ako pán profesor pracoval. Uvidia špeciálne prístroje na zisťovanie detskej neposlušnosti a zoznámia sa s prípadmi výnimočne neposlušných detí, ako sú: mľaskajúci chlapček, špinavá Anička, lenivý Tóno a Vierka, ktorá sa špárala v nose. 

V predstavení neujdú kritike rôzne nedostatky a zlozvyky detí, ale aj ich starostlivých rodičov, či iných vychovávateľov, pretože často práve vďaka ich „starostlivosti“ vyrastajú z detí lenivci, nedbalci, žalobaby, lakomci, vrtáci a prospechári.

Prehliadka Paskudária končí vyjadrením sympatie ku tzv. “malým paskudníkom“, teda deťom plným hravosti a fantázie, a tiež mottom profesora Samojeda: ,,Všetkého veľa škodí, len malé paskudníctvo nezaškodí!“

Vstupenky

Deti do 12 rokov 3 €

Dospelí 4 €

Vstupenky v predpredaji zakúpite v sieti ticketportal, v KH PAX Trenčianske Teplice, TIK Trenčianske Teplice KIC Trenčín.

Divadlo je súčasťou podujatia Divadelná jeseň Trenčianske Teplice. Viac informácií o programe nájdete na www.visit-teplice.com.

Fotografie
Podobné podujatia
DETSKÁ LABKOVÁ PÁRTY
Overené podujatieDETSKÁ LABKOVÁ PÁRTY
Kultúrny dom, Nemšová
Bánovský letný festival 2024
Overené podujatieBánovský letný festival 2024
Mestský park, Bánovce nad Bebravou
Fantáziafest - Rodinný festival 2024
Overené podujatieFantáziafest - Rodinný festival 2024
Park Lednické Rovne, Lednické Rovne
Svetový Slovák Štefánik
Overené podujatieSvetový Slovák Štefánik
ND Štefánikov, Brezová pod Bradlom
Divadlo: Sobášny list
Overené podujatieDivadlo: Sobášny list
Dom kultúry, Partizánske