Muzikál Děti Ráje v Košicích

Podujatie Košice

Muzikál Děti Ráje v Košicích

Najúspešnejší český muzikál posledných rokov „Děti ráje“ mieri do Košic!

Skvelá správa pre fanúšikov muzikálov! „Deti ráje“ uvidíme aj na Slovensku. Najúspešnejší český muzikál posledných rokov totiž po 5 rokoch opäť zavíta do Košic. Sagvan Tofi, Lukáš Vaculík, Martin Dejdar, Dominika Richterová, sa na slovenských fanúšikov už veľmi tešia. V Česku lámu „Děti ráje“ všetky doterajšie rekordy. Muzikál plný najväčších hitov Michala Davida už videlo viac ako 500 tisíc divákov a každé predstavenie sa končí standing ovation. Nenechajte si ujsť „Děti ráje“ 26. novembra v košické Steel areně!

Megaúspešný muzikál „Děti ráje“ mieri na Slovensko. Sagvan Tofi, Lukáš Vaculík, Martin Dejdar, už dobyli české publikum a chystajú sa ohúriť slovenských fanúšikov. Dej muzikálu sa odohráva na konci 80-tych rokov minulého storočia a je plný romantiky.

Témou muzikálu je láska dvoch mladých ľudí. Je o partii maturantov na konci 80-tyh rokov minulého storočia, ktorí trávia voľný čas predovšetkým na diskotékach. Všetkým kraľujú dvaja DJ-ovia Tom a Stanley. V muzikáli zaznejú hity „Decibely lásky“, „Poupata“, „Nonstop“, „Největší z nálezů a ztrát“, „Pár přátel“ a mnohé ďalšie.
„Nechcel som, aby muzikál evokoval Diskopríbeh a tak som zvolil opačný postu pri tvorbe. Namiesto toho, aby som najskôr napísal scenár a potom sa doň pokúšal napasovať už existujúce skladby, išiel som na to inak. Počúval som hity, ku ktorým som postupne tvoril úplne nový príbeh,“ dodal Sagvan Tofi.
Muzikál žne úspechy už siedmy rok. Každé predstavenie sa dosiaľ končilo standing ovation! Na Slovensku ho môžu fanúšikovia vidieť po dlhých piatich rokoch.

"Som veľmi rád, že sme so Sagvanom opäť spolu na divadelných doskách. „Děti ráje“ sú moja srdcovka, a tak dúfam, že ich obecenstvo dobre príjme. Bude to určite stáť za to,“ sľubuje Lukáš Vaculík.

„Děti ráje“ sú muzikál, ktorý sa najskôr odohráva v druhej polovici 80-tych rokov 20-ho storočia a následne potom v súčasnosti. Prvá polovica deja sa točí okolo diskotékovej eufórie, ktorá bola vtedy na vrchole a kraľovali jej hity Michala Davida. Autorom libreta je Sagvan Tofi, hudbu zložili František Janeček, Michal David, Zdeněk Barták a Vítězslav Hádl. Lístky na predstavenie, ktoré bude 26. Novembra ve Stell aréně Košice, sa dajú zakúpiť na www.ticketportal.sk .

Miesto konania podujatia: STEEL Aréna /official/, Nerudova 12, Košice
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=16059
Dátum začiatku podujatia: 26. Novembra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Novembra 2016 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7154N 21.2486E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Muzikál Děti Ráje v Košicích

Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Historická radnica, Košice
HISTORKY OD SUSEDOV
Overené podujatieHISTORKY OD SUSEDOV
Dom kultúry Mier, Spišská Nová Ves