Na Krásnom Modrom Dunaji

Podujatie Bratislava

Na Krásnom Modrom Dunaji

Muzikálová, multimediálna, poledanceová a tanečná show o láske, živote, slobode a Bratislave v hlavnej úlohe s finalistom česko-slovenskej talentovej súťaže Martinom Vetrákom.
Jedinečné spojenie nespojiteľného. Štandardný tanec, pole-dance, multimedia-dance, veľkoplošná projekcia, hudobná inšpirácia klasikou Johanna Straussa v modernej zvukovej podobe a mimoriadne spevácke výkony na jednom javisku ponúkajú multi-žánrovú novinku, show akú ste doposiaľ naozaj nikde vidieť nemohli.
Predstavenie, ktoré je o nás. O našej histórii, tradíciách, našich súčasných životoch, a hodnotách ktoré ich ovplyvňujú. Príbeh ožíva v starých, bratislavských uličkách v roku 1914 a končí sa dnes. Námetom deja je osud nešťastnej lásky legendárnej postavičky bratislavských ulíc Schöne Náciho. Jeho vnútorná čistota, zdvorilosť a milý úsmev sa postavia zoči voči ťažkému súperovi, ktorým je nadprirodzená postava – Čas.
Miesta v hľadisku zaujmite tentoraz naozaj včas, na sekundu presne o 20:00:00. Čas hrá pre nás všetkých totiž naozaj významnú úlohu. Presvedčíte sa sami.

Miesto konania podujatia: Aegon aréna, Príkopova 6, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=22708
Dátum začiatku podujatia: 4. Marca 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Marca 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1628N 17.1344E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Na Krásnom Modrom Dunaji

Fotografie
Podobné podujatia