NA SMIECH @Nitra

Podujatie Nitra

NA SMIECH @Nitra

Kde bolo, tam bolo, bol raz jeden stand-up, ktorý hurónskym smiechom porážal trojhlavú nudu a rohatý smútok. V novembri si povolá do zbroje udatných zabávačov Kristínu Farkašovú, Matej Sajfu Cifru, Michaela Szatmaryho, Tomáša Hudáka a Rada Ondřejíčka, ktorí ostrým humorom prepichnú každú zdutú bránicu.

Kristína Farkašová
Žiadna čajová princeznička, ktorá by nečinne polihovala v komnatách, ale nebojácna panovníčka humoru. Keď sa necháte, roztancuje váš smiech na plné kolo.

Matej Sajfa Cifra
Vykotúľal sa Sajfa na domácu stand-upovú scénu a odvtedy vandruje kade-tade, aby svoj vtip rozdával. Pridajte sa k nemu na vandrovku a okúste z jeho kapsy plnej humoru.

Michael Szatmary
Nebojácny stand-upista v čižmách, ktorý si trúfne získať vaše smiechy a prekábatiť jesennú clivosť mechom zlatých frkov.

Tomáš Hudák
Z trojice Dlhý, Široký a Bystrozraký je ten plešatý. Ale aj ten, čo rozum a vtip pobral. Jedna z najstarších slovenských stand-upových knižiek plná humoru, ktorú by ste si mali prečítať.

Rado Ondřejíček
Zlá slovenská spoločnosť ho začarovala na Cynickú obludu, ktorá nám neúprosne a pravidelne pripomína, kde to preboha žijeme. Nechajte sa pobozkať Radovým humorom, ktorý vás zmení na kĺbko smiechu.

24. 11. (štvrtok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: http://bit.ly/PredpredajNaSmiech

Partneri: Radio_FM, Nitrianske noviny, NitraDen.sk - Nitriansky internetový denník, Moja Nitra, Kam v Nitre, kamdomesta

Miesto konania podujatia: Nájomná jednotka 210, OC MAX, Chrenovská 30, Nitra
Vstupenky: http://bit.ly/PredpredajNaSmiech
Dátum začiatku podujatia: 24. Novembra 2016 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Novembra 2016 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.3173N 18.1035E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia NA SMIECH @Nitra

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.