Na Stojáka

Podujatie Bratislava

Na Stojáka @Bratislava

Originálna česká stand-up comedy pricestuje s kuframi natrieskanými humorom a vybalí na nás komikov, ktorí patria medzi špičku u našich západných susedov. Hájiť farby obľúbenej show Na Stojáka bude trojica Lukáš Pavlásek, Daniel Čech a Karel Hynek, ktorá vie nielen zabaviť, ale aj prekvapiť. No veď uvidíte na vlastné oči!

Lukáš Pavlásek
Nezameniteľná tvár českého stand-upu, ktorá sa k stand-upu dostala náhodou. “Volal som na inzerát, že v nejakej televízii zháňajú človeka, čo vie písať zábavné skeče. Ale buď som mal zlé číslo alebo informácie, lebo som sa dovolal do produkcie Na Stojáka, kde ma pozvali na konkurz. A keďže som už ako komik vystupoval predtým niekoľko rokov v krčmách, tak som do toho skočil ako rybka do vody. Ani to nebolelo,” hovorí Lukáš, ktorý sa netají tým, že má rád pivo, ale ešte nikdy po ňom nemal okno.

Daniel Čech
Podľa neho je stand-up komik dobrý, keď dokáže toho, kto si na neho otvorí hubu, popraviť slovami. Má za sebou štúdium herectva, k stand-upu sa dostal obyčajným inzerátom. Pre vyššie percento úspechu ho strhol z nástenky, aby ho nikto iný nevidel a vyskúšal to v show Na Stojáka, kde sa rýchlo uchytil.

Karel Hynek
Český humorista, ktorý patrí medzi stálice show Na Stojáka. Skladá texty pre vlastné potešenie, z ktorých potom čerpá nápady na stand-up. Známy je aj preto, že vo firme, kde pracoval sa staral o veselú časť firemných večierkov. Vraj mal zaistiť, aby aj po polnoci boli ľudia skôr veselí ako opití.

20. 4. (štvrtok)
Štart: 20:00 hod.
Vstup: bit.ly/PredpredajNaStojaka

Partner: Ticketportal SK, Radio_FM, NOIZZ.sk, CITYLIFE.SK, Dobré noviny, kamdomesta, in.ba, Kultúra v Bratislave

Miesto konania podujatia: Ateliér Babylon, Námestie SNP 14/Kolárska 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=111007
Dátum začiatku podujatia: 20. Apríla 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 20. Apríla 2017 21:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1454N 17.1127E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Na Stojáka @Bratislava

Fotografie
Podobné podujatia