Na vrchol možností – Memoriál Štefana Vajduľáka

Podujatie Tvrdošín

Na vrchol možností – Memoriál Štefana Vajduľáka

OZ Projekt PLUS v spolupráci s mestom Tvrdošín pozýva všetkých priaznivcov športu, rodiny s deťmi a širokú verejnosť na druhý ročník bežeckých a cyklistických pretekov na Javorový vrch, pod názvom Na vrchol možností, ktoré sa budú konať v sobotu dňa 10. septembra. Od tohto roku nesie podujatie aj podnázov Memoriál Štefana Vajduľáka, ako spomienku na nášho priateľa, ktorý skončil minulý rok na treťom mieste.

Tento rok sa bude pretekať na rovnakej trati ako minulý rok, v štyroch bežeckých a štyroch cyklistických kategóriách od Michalského námestia na Javorový vrch. Registrácia začne o 9:00 na Michalskom námestí so štartom v hlavných kategóriách o 10:15, ktoré odštartuje výstrel z dela zo 14. storočia. Deti do 15 rokov budú súťažiť bez nutnosti registrácie o 10:00 od žltého obchodu na Hríbikoch po Skalku, kde bude okrem zaslúženej odmeny prichystaný bohatý program pre všetkých.

Tento rok sa na Skalke predstavia stredovekí šermiari s bohatým programom pre deti aj dospelých. Budete si môcť zastrieľať z luku, alebo si zmerať sily s mečom tvárou v tvár šermiarovi v stredovekom brnení. Na koniec, po vyhlásení výsledkov a odovzdaní cien víťazom sa bude konať spomienkový koncert pre Štefana na Michalskom námestí . Všetci ste srdečne pozvaní, príďte sa zabaviť a povzbudiť pretekárov, ktorí siahnu až na vrchol svojich možností.
Info: Mgr. Blaho Karol 0907657 645

Fotografie
Podobné podujatia