Najkrajšie miesta Číny pre fotografov aj bežných cestovateľov

Podujatie Bratislava

Najkrajšie miesta Číny pre fotografov aj bežných cestovateľov

Láka Vás pobyt v exotickej Číne a radi by ste sa o nej dozvedeli viac? Alebo by ste radi zistili, ako vyzerajú najviac fotogenické miesta v Číne? U nás sa dozviete zaujímavé informácie o tejto krajine z prvej ruky, dokonca od fotografa!

Pozývame Vás na tematickú prednášku s cestovateľom, tlmočníkom, fotografom a turistickým sprievodcom Pavlom Dvořákom, ktorý je celoživotne fascinovaný Čínou a už takmer desaťročie v nej aj žije. Dozviete sa viac o čínskej kultúre, na čo sa pripraviť pred cestou tam, či ako vyzerá bežný život v Číne. Samozrejme si ukážeme dychberúce zábery z tejto krajiny a Pavel sa s nami podelí o miesta, ktoré sa určite oplatí navštíviť. Aby ste pocítili Čínu všetkými zmyslami, súčasťou večera bude aj ochutnávka čínskeho čaju, kávy a tradičného čínskeho alkoholu.

Čaká Vás príjemný večer, ktorý je určený pre všetkých, ktorí sa chcú dozvedieť netradičné informácie o krásnej Číne. Okrem vizuálneho zážitku bude večer naplnený skúsenosťami z Pavlovho života v tejto krajine a zároveň Vám rád odpovie na Vaše otázky.

Pavel Dvořák je sprievodca, tlmočník a fotograf žijúci v Číne už od roku 2009. Jeho expedície po Číne sú dobrodružné a netradičné, často smerujú na čínsky vidiek alebo do panenskej prírody. Svoje cesty zobrazuje nielen prostredníctvom zaujímavých fotografií, ale aj pomocou tematických blogov a vlogov.

Vstupné: 3€, počet miest je limitovaný. Lístky objednávajte tu: http://www.akf.sk/Kurzy/Vsetky-kurzy/Najkrajsie-miesta-Ciny-pre-fotografov-aj-beznych-cestovatelov

Tešíme sa na milé stretnutie s Vami.

Miesto konania podujatia: Akadémia kreatívnej fotografie AKF, Mickiewiczova 2, Bratislava
Vstupenky: http://www.akf.sk/Kurzy/Vsetky-kurzy/Najkrajsie-miesta-Ciny-pre-fotografov-aj-beznych-cestovatelov
Dátum začiatku podujatia: 20. Marca 2018 17:30
Dátum ukončenia podujatia: 20. Marca 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1495N 17.1151E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Najkrajšie miesta Číny pre fotografov aj bežných cestovateľov

Meno organizátora: Akadémia kreatívnej fotografie AKF
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava