Najväčšia výstava stanov kempingových potrieb a outdoor výstroje na Slovensku

Podujatie Lisková

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Turistika, Výstavy a veľtrhy
Web podujatia:
vystavastanov.sk/
Web organizátora:
www.adamsport.eu
Ďalšie podujatia v meste Lisková
Podrobnejšie informácie: adamsport@adamsport.eu, 0917 225 882

Prídte si užiť víkend plný zábavy a potešenia! Perfektné podujatie pre všetkých priaznivcov spánku pod holým nebom v rôznych podobách - či už je to bivak na horách, expedícia, na rodinných cyklotúrach, s priateľmi v kempe, pri vode počas letných dovoleniek alebo na letných festivaloch.

Všetko na jednom mieste v reálnych podmienkach! Príďte si pozrieť najväčšie množstvo postavených stanov na Slovensku a široký výber kempingových potrieb a príslušenstva.

Vyberiete si zo širokej ponuky stanovspacákovkarimatiek  a kempingových doplnkov v tých najlepších cenách na Slovensku v zľavách až do - 60% .

Veľmi radi privítame rodiny s deťmi, pre ktoré sme pripravili množstvo atrakcií a sprievodných podujatí ako sú ukážky policajných zásahov so psovodom, ukážky hasičskej techniky, ukážkypožiarnych zásahov, vyhliadkové lety na vrtuľníku,  výstava modelárovmotorieklietadiel ,tandemové zoskokynafukovacie atrakcie, animátorske hry pre deti,.. a množstvo dalších atrakcií. Všetci, ktorí si zakúpia akýkoľvek produkt budú zaradení do žrebovania o hodnotné ceny v sútaži: "Vyhraj svoj veľký rodinný stan Husky Boston"

Viac informácií nájdete http://vystavastanov.sk/

Meno organizátora: Adam Sport
Fotografie Adam šport
Pridať fotografie
Podobné podujatia