Narnijský školský ples 2017

Podujatie Viničné

Narnijský školský ples 2017

Milí rodičia,

pozývame Vás srdečne na Narnijský ples!

Ples sa uskutoční v sobotu 21.1.2017 v Spoločenskej sále Viničné o 18.30 h. Ples bude neformálny, s cieľom navzájom sa stretnúť a bližšie sa spoznať a zabaviť v rámci komunity rodičov detí z Narnie (dress code: „malé spoločenské“, neočakáva sa plesové oblečenie). Výťažok z plesu bude venovaný CZŠ Narnia / Fondu Kaspian.

Cena vstupenky je 25 Eur / osoba. Vstupenky si môžete zakúpiť v kancelárii pani tajomníčky Narnie, p. Kataríny Tallovej od stredy 15.12.2016 do štvrtka 22.12.2016. Po tomto termíne budú lístky ponúknuté aj záujemcom mimo Narnie. Telefón na pani Tallovú je 0911 788 755.

Ples organizuje plesový výbor – skupina dobrovoľníkov z radov rodičov. Každý z Vás však môže prispieť k tomu, aby bol ples krajší a výťažok z plesu a pomoc Narnii väčšia. Môžete tak urobiť nielen svojou účasťou, ale aj darovaním cien do tomboly. Prosíme Vás preto, ak máte možnosť darovať alebo získať do tomboly nejaké ceny, kontaktujte tajomníčku Narnie, pani Tallovú (napr. poukážky na nákup tovaru alebo služby, darčekový kôš, víkendový pobyt, knihy, nejaké zaujímavé dobroty či peknoty a pod.) Uvítali by sme, keby ste ceny mohli odovzdať v kancelárii pani Tallovej v týždni od 9. – 13.1.2017. Tiež radi privítame ďalších pomocníkov do plesového tímu, najmä počas samotného plesu.

Vopred ďakujeme za Vašu podporu a tešíme sa na Vás na Narnijskom plese. Nezabudnite, vstupenky sú v predaji od stredy 15. decembra a budú sa míňať rýchlo!

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave