Naučte sa koučovať samých seba pomocou metódy The Work

Podujatie Považská Bystrica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Prednášky, besedy, kurzy
Ďalšie podujatia v meste Považská Bystrica
Podrobnejšie informácie: info@galeriakrasy.sk
Vždy je jednoduchšie chcieť po iných, aby sa zmenili. Avšak skutočné výsledky v živote prináša zmena samého seba:) Srdečne Vás pozývame na seminár po ktorom Váš život už nikdy nebude rovnaký!!! 
dňa : 24.03.2016 o 17.00. h 
v Galérií krásy Camellia Queen
Vsutp 10 eur,-
účasť nahlásiť : info@galeriakrasy.sk
Teší sa na Vás skvelá školiteľka Alena, jej dlhoročné skúsenosti s osobnostným koučingom Vám pomžu vidieť život úplne inak. Prečítajte si jej pozvanie :
Naše trápenie nám nikdy nespôsobuje ani situácia v ktorej sa momentálne nachádzame, ani ľuďia s ktorými sme. Vždy je to len náš pohľad na to, čo si o tejto situácii myslíme. Práca nám umožňuje pozrieť sa na akúkoľvek situáciu v našom živote, ktorá nás momentálne stresuje prostredníctvom našich vlastných myšlienok. Každý z nás je jedinečný a každý z nás má celkom iný pohľad na život. Sami uvidíte, čo sa stane, keď dáte svoje myšlienky na papier a pozriete sa na ne pomocou štyroch otázok. Pochopíte prečo sa v určitých situáciách cítite tak ako sa cítite a prečo sa vám niektoré situácie v živote neustále opakujú.

Moja skúsenosť je taká: Keď som sa naučila pomocou Práce nazrieť do seba, nebolo nutné v mojom živote už na nič tlačiť, ani nič meniť. Každá zmena sa dostaví sama, keď príde ten správny čas. Jediné, čo som potrebovala pochopiť- naučiť sa akceptovať skutočnosť presne takú, aká je. Podarila sa mi to pomocou pracovného listu, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou metódy.
Tešíme sa na Vás v Galerií krásy Camellia Queen
Meno organizátora: Caleria krasy
Fotografie
Podobné podujatia
Lampiónový sprievod
Overené podujatieLampiónový sprievod
Mestská knižnica Ľ. Štúra, Bánovce nad Bebravou
Sviatok piva Myjava 2024
Overené podujatieSviatok piva Myjava 2024
Námestie M. R. Štefánika, Myjava
Fasa, oslavuje naša chasa!
Overené podujatieFasa, oslavuje naša chasa!
Dom armády - Posádkový klub, Trenčín