Nedeľa s rozprávkou - BUWKO a SNIWKO

Podujatie Prievidza

Nedeľa s rozprávkou - BUWKO a SNIWKO

Nemáte program na nedeľné popoludnie? A čo tak zobrať deti do divadla? Kultúrne           a spoločenské stredisko v Prievidzi vás pozýva na ďalšie predstavenie zo série rozprávkových nedieľ, ktoré je určené pre deti a rodiny. Už 29. septembra 2019             o 15.00 h v Dome kultúry sme pre vás pripravili predstavenie pod názvom „Buwko a Sniwko“ v podaní Divadla ZáBaVKa zo Senca.
Deti sa budú cítiť ako doma, v príjemnom prostredí, na vankúšikoch a dekách! A že čo ak tam nebudú môcť obsedieť? Alebo sa budú báť? Tak pre tento prípad, nebudú chýbať tvorivé dielničky pre všetky neposedné detičky.
O rozprávke: Príbeh dvoch Perinčanov Buwka a Sniwka začína pátraním po tom, čím chcú byť, keď budú veľkí. Sniwko sa rozhodne byť klaunom, a tak presvedčí Buwka, aby s ním pripravil program pre všetkých Perinčanov. Spolu s deťmi obaja klauni vytvoria množstvo zázračných klaunských čísel. Deti sa stanú päťhlavým drakom,      ale naučia sa aj chodiť po lane, či žonglovať. Najdôležitejšie však je, že treba aj cvičiť a trénovať, pretože nikto učený z neba nespadol.
Dĺžka predstavenia: 45 min.
Vstupné: 3,00 € pre všetkých. Vstupenky zakúpite v pokladni Domu kultúry Prievidza v predpredaji od 3. septembra 2019.

Fotografie
Podobné podujatia