Neviditeľní

Podujatie Bratislava

Sme si vedomí, že aj napriek uvoľneniam musíme ďalej chrániť seba aj vás, a preto v divadle dodržiavame všetky potrebné hygienické a bezpečnostné opatrenia. Po každom predstavení prebehne dezinfekcia priestorov a dotykových plôch.

Dobrodružná autorská rozprávka o bytostiach, ktoré žijú v svetoch za hranicami nášho zraku.

Lochnesská príšera, elfovia, yeti, draci a permoníci. Domnienky o ich výskyte medzi nami kolujú po generácie. Kde sa berie viera v tieto stvorenia? Je ich existencia naozaj len rozprávkou pre malé deti? Naši bádatelia cestujú priestorom a časom a umožňujú divákom nahliadnuť do sveta stvorení, ktoré žijú za hranicami nášho zraku. Niekedy však ostáva len veriť.

Inscenácia, od tvorkýň z progresívneho divadelného zoskupenia ODIVO, odkrýva pred divákmi originálnym spôsobom záhadný svet bytostí, ktorých existencia nikdy nebola vedecky potvrdená. Spolu s tvorcami môžeme byť svedkami transformácie zvukov v hudbu, materiálu v živé bytosti, slov v poéziu. Hravá inscenácia, plná magických momentov, pošteklí fantáziu a prenesie vás do sveta vízií, snov a fantastických dobrodružných objavov. Sprevádzať vás, na tejto úžasnej ceste, bude hudba Juraja Haška, lídra kapely Sto múch. Libreto: Mária Danadová a Monika Kováčová
Hudba: Juraj Haško
Dramaturgia: Katarína Jánošová
Scéna, kostýmy: Ivana Macková

Réžia: Mária Danadová a Monika Kováčová

Účinkujú: Miriam Kalinková, Anna Čonková, Adela Mojžišová, Lukáš Tandara, Peter Butkovský a.h.

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia