NextGen Expo 2015

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Podujatia pre deti, Prednášky, besedy, kurzy, Výstavy a veľtrhy
Web podujatia:
www.nextgenexpo.sk/
Web organizátora:
www.sector.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: nestiak@sector.sk
Zažite už 6.ročník novej dimenzie zábavy, tentokrát úplne zadarmo. Herná show, ktorá kombinuje tradičnú výstavu so zábavným charakterom herného eventu, organizovanú redakciou SECTOR.sk

Ponúkneme vám množstvo noviniek, horúcich herných hitov a aj zaujímavých hier. Veľkým ťahákom bude určite virtuálna realita, ktorá bude prvýkrát na Slovensku a Česku - HTC Vive.

Nebudú chýbať ani všetky aktuálne hry na Playstation 4, Xbox One a PC. Vyskúšať si budete môcť napríklad nový Fallout 4, Need for Speed, Halo 5 a veľa ďalších hier, a samozrejme aj hardvérové novinky (mobily, tablety, ...). Tešiť sa môžete na bohatý sprievodný program, v ktorom nájdete nielen prednášky na široké spektrum zaujímavých tém, ale aj turnaje alebo súťaže, aby ste si odniesli zaujímavé ceny.

Nebude chýbať ani TOMBOLA a na svoje si prídu tiež fanúšikovia YouTube scény, keďže v sobotu aj nedeľu vás prídu pobaviť špeciálni hostia GogomanTV(krst knihy), Selassie, Expl0ited, Matúš, Assimister a ďaľší. Samozrejme aj tento rok u nás nájdete iHrysko.sk, ktoré vám ukáže čaro stolových hier a po novom sa budete môcť zastaviť a podebatovať aj na tému seriálov a filmov so Serialy.sk.
Meno organizátora: SECTOR.sk
Fotografie
Podobné podujatia