Nipponfest & Hangukon 2016, ázijské kultúrne festivaly

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.nipponfest.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Nipponfest a Hangukon Vás počas chladného novembra (11.11. – 13.11.2016) na chvíľu prenesú do exotickej Ázie!

Môžete sa tešiť na zaujímavé prednášky, premietanie východných filmov a japonskej animácie (anime), aj interaktívne workshopy – kurz kaligrafie či tvorbu japonských kvetinových aranžmá ikebana v réžii Japonského centra. Uvidíte prezentáciu tradičných japonských bojových umení či ukážku malého divadla Kjógenu a večer sa zabavíte na diskotéke v kórejskom štýle s DJ-om Ondrom.

Samozrejmosťou sú súťaže plné zaujímavých cien, v ktorých môžete predviesť nielen svoju kreativitu a zručnosť, ale aj dobrodružnú povahu – súťažiť sa bude o najlepší kostým (cosplay), najlepšiu fanfiction poviedku a populárny Nipponquest Vás opäť potrápi niekoľkými interaktívnymi úlohami. Zahrať si budete môcť aj japonské spoločenské hry ako mahjong, shogi či go. V obchodíkoch s komiksmi, knižkami, módnymi doplnkami a filmovým, seriálovým, anime a manga merchom si nakúpite jedinečné festivalové suveníry.

Vstupenky kúpite v predpredaji prostredníctvom stránky iviton.sk za zvýhodnenú cenu 10 € alebo priamo na mieste. Vlastníci ZŤP majú vstup zdarma, treba sa preukázať preukazom. Ubytovanie pre návštevníkov mimo Bratislavy zabezpečia ubytovacie zariadenia v blízkosti DK Zrkadlový háj.

Fotografie
Podobné podujatia
Svetový Deň Cirkusu 2024
Overené podujatieSvetový Deň Cirkusu 2024
Karloveské centrum kultúry, Bratislava
7.ROČNÍK WHISKY FEST BRATISLAVA
Overené podujatie7.ROČNÍK WHISKY FEST BRATISLAVA
Vodárenské múzeum BVS, Bratislava
Stredovek v Sade 2024
Overené podujatieStredovek v Sade 2024
SAD JANKA KRÁĽA, Bratislava