Nitránsky rínek 2022

Podujatie Nitra

Nitránsky rínek 2022

Moderný mestský trh, kde sa po deviatykrát predstavia šikovní a kreatívni ľudia, malí remeselníci, pestovatelia a malovýrobcovia, taktiež mladí umelci a kapely z celého Slovenska.

Predstavia sa šikovní a kreatívni ľudia, malí remeselníci, pestovatelia a malovýrobcovia, taktiež mladí umelci a kapely z celého Slovenska.

Nitránsky rínek je jednodňový moderný mestský trh, kde chceme vytvoriť priestor na podporu a propagáciu malých remeselníkov, umelcov, tvorcov , malovýrobcov potravín, farmárov a pestovateľov. Tiež by sme boli radi, aby toto podujatie slúžilo na prezentáciu hudobníkov, mladých kapiel, divadelníkov, tanečníkov a rôzne iné formy umeleckých zoskupení, ktoré by radi svojím vystúpením obohatili program Nitránskeho rínku.
Našim zámerom je vytvoriť priestor pre stretnutia a zážitky, zviditeľniť zaujímavých predajcov, výrobcov a predstaviť obyvateľom Nitry zaujímavé projekty. Prvoradou snahou je oživiť verejný priestor a inšpirovať ľudí, aby vyšli do ulíc a spoločne trávili voľný čas na našom trhu v centre mesta. Chceme ukázať, že nie je len povinnosťou mesta organizovať kultúrne akcie, ale aj obyvatelia môžu priložiť ruku k dielu a dokázať svojou aktivitou pozdvihnúť kultúrny a spoločenský život v Nitre. Stačí keď prídete porozprávate sa s priateľmi a známymi, proste stretnete sa s ľuďmi, prípadne niečo nakúpite a hlavne budete sa cítiť na rínku príjemne.

od 09:00 do 20:00 hod.

Fotografie
Podobné podujatia