No! No! No! Party

Podujatie Bratislava

No! No! No! Party

They tried to make me go to rehab but I said: No! No! No!

Kto by nezpoznal známy hit úžasnej Amy Winehouse. My sme si ho dali priamo do názvu našej jedinej jesennej Capo di tutti Party, ktorá prinesie to najlepšie z prvého desaťročia nového tisícročia. Tešiť sa môžete na hity od Amy, White Stripes ale aj Kings of Leon, Coldplay, Britney Spears a mnohých ďalších! Skrátka to najlepšie, najznámejšie z rokov 2000-2010!

Do tanca vám zahrajú hneď dve živé kapely - nadupaná medzinárodná skupina That’s Live Event Band s s charizmatickým afro-americkým spevákom Jeffom Kirkom (https://www.facebook.com/thatslivetrio) a obľúbené mladé hviezdy (nielen) našich akcií Prešporskí Junáci, ktorí sa prvýkrát predstavia vo štvorici (https://www.facebook.com/presporskijunaci). Od polnoci hudobne pripomenie časy, keď väšina z nás ešte chodila do školy DJ Pali.

Okrem predmetov a plagátov, ktoré vám pripomenú roky nedávne, ale už trochu zabudnuté, pre vás Capo di tutti Party chystá aj špeciálne prekvapenie, o ktorom napíšeme neskôr.

Lístky za lepšiu cenu sú dostupné cez Predpredaj.sk: http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/8571/no-no-no-party

For English version please scroll down.

--------------------------------------

Kto ešte nebol na našich akciách, môže si o nich viac prečítať na našej webstránke http://www.capoparty.sk/ alebo na našej FB stránke http://www.facebook.com/capoparty. Nájde tu aj fotky a videá z minulých parties]

Čo: No! No! No! Party
Kde: Véčko, Námestie SNP 12
Kedy: piatok 14. októbra 2016 o 21.00.
Lístky: 5 eur v predpredaji / 7 eur na mieste

--------------------------------------

THAT’S LIVE
Kapelu tvorí medzinárodný tím mladých profesionálnych muzikantov. Hlavný spev zastrešuje afro-američan Jeff Kirk z USA, doplnený talentovaným Lukášom Molnárom zo Slovenska, podporený basgitarou v podaní rodáka z anglického Manchesteru Joea Parkinsona a slovenským bubeníkom Lukášom Hulanským. Svojim jedinečným prevedením známych hitov si vás získajú od prvého songu.
https://www.facebook.com/thatslivetrio

PREŠPORSKÍ JUNÁCI
Špecialisti na R&B rozprúdia na našej party tú správnu atmosféru. Kvarteto hudobníkov vás zabaví dobovými popovými hitmi.
https://www.facebook.com/presporskijunaci?fref=ts

DJ PALI
Od polnoci obľúbený DJ Pali namieša mix toho najlepšieho čo roky 2000-2010 ponúkli. Skvelú šou spravil na predchádzajúcej God ROCK the Queen ale aj na našej Born in the 80s & 90s žúrke, takže určite sa opäť pod jeho taktovkou bude tancovať až do záverečnej!

--------------------------------------

ENGLISH VERSION

No! No! No! is the best (still not quite retro) party that is focused on music from 2000 to 2010. We took the name for our party from famous Amy Winehouse song called Rehab :) You can meet new people and dance to the best tunes of music artists from this decade. The star of the evening is live band That’s Live!, international group of musicians from USA, UK and Slovakia, that will perform hits from Pharrell Williams, Kings of Leon, White Stripes and more. Another live band is called Prešporskí Junáci and is focused more on R&B. DJ Pali is one of the best retro DJs in Bratislava and you can dance to his superb set until the sun rises! :-)

Tickets on sale here: http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/8571/no-no-no-party

Miesto konania podujatia: Véčko, Námestie SNP 12, Bratislava
Vstupenky: http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/8571/no-no-no-party
Dátum začiatku podujatia: 14. Októbra 2016 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 15. Októbra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1453N 17.1112E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia No! No! No! Party

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
MAXIM GALKIN
Overené podujatieMAXIM GALKIN
STARS auditorium, Bratislava
SCANDAL SHOW 2024
Overené podujatieSCANDAL SHOW 2024
Edison Park, Bratislava
Bratislavský Kaviár aprílový
Overené podujatieBratislavský Kaviár aprílový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava