Nočná hasičská súťaž

Podujatie Hranovnica

Nočná hasičská súťaž

Obec Hranovnica a DHZ Hranovnica Vás pozývajú na nočnú hasičskú súťaž, ktorá sa bude konať dňa 8.8.2020 so začiatkom o 20.30hod v hasičskom areáli Lučka. ??

ŠTARTOVNÁ LISTINA
https://firesportresults.sk/Registration/nocna_hranovnica_2020

Štartovné: 20€ (V cene je zahrnuté štartovné a stravné pre 7 ľudí. V prípade záujmu o väčší počet stravy, možnosť dokúpiť na mieste. V ponuke bude guláš, klobása, bagety a kukurica.)

Bude sa súťažiť v dvoch kategóriách – muži a ženy. Plánovaný príchod družstiev a prezentácia je do 20.15 hod. Následne bude nástup hasičských družstiev a otvorenie súťaže o 20.30 hod. Zatiaľ predpokladáme štart prvého družstva o 21.00 hod. Vyhodnotenie súťaže bude do 15 minút od jej ukončenia. Plánovaný harmonogram súťaže - štart prvého družstva sa môže posunúť podľa aktuálnych podmienok – ak sa zotmie skôr, štartovať sa bude ihneď po zotmení.

Bude sa behať na 1 súťažný pokus (v prípade nižšieho počtu družstiev sa bude behať na 2 pokusy, taktiež v prípade priaznivého počasia sa počet pokusov môže zmeniť. Ak sa bude behať na 2 pokusy, započítava sa čas z lepšieho pokusu). Obmedzený počet družstiev na max. 30!. Hasičské družstvá, ktoré sa umiestnia do tretieho miesta získavajú vecné ceny.

Začiatok podujatia: 8. 8. 2020 20:30:00
Fotografie
Podobné podujatia
Nočný beh Hlohovcom
Overené podujatieNočný beh Hlohovcom
Amfiteáter, Zámocká záhrada, Hlohovec
Spartan Trail
Overené podujatieSpartan Trail
Kubínska hoľa, Dolný Kubín