NOHA (Noise Of Human Art) 2017

Podujatie Bratislava

NOHA (Noise Of Human Art) @KC Dunaj~

Multikultúrna kapela N.O.H.A. sa vracia na pódia vo veľkom štýle! Po päťročnej kreatívnej pauze sa multižánrový projekt vyberie medzi fanúšikov, aby predstavil nový album Process Of Living. Aj tentokrát nás čaká štýlová zmes drum&bassu, dubstepu a world music! Hudobnú nálož večer dotvorí energické duo Gonsofus a DJi Simple Sample a Bass(T)art. Podujatie je sprievodným programom 12. ročníka festivalu [fjúžn].

N.O.H.A.
je kozmopolitná kapela, ktorú definuje špecifický mix drum&bassu, world music, dubstepu a energiou nabitých grooves. Na pódiu excelujú jej hudobníci ako tvorivá smršť, čo stiahne so sebou všetko, čo dýcha! Svojimi sympatiami k tradičnej hudbe a multikultúrnosti rozbíjajú hranice medzi rôznymi hudobnými smermi aj svetovými kontinentmi. Projekt založili pred viac ako dvadsiatimi rokmi Philip Noha a MC Chevalier Hadley. Najväčšie úspechy mali ich piesne Di Nero, Wanna Play, Dive in your life, ale hlavne hitovka Tu Café. Pred štyrmi rokmi sa ku kapela pripojila speváčka Kaia Brown z USA. Po piatich rokoch kreatívnej pauzy sa N.O.H.A. vracia na pódia s novým albumom Process Of Living.

Gonsofus
je medzinárodný hudobný projekt dvojice Sashu Mamaeva a Gábora Tokára. Títo dvaja multiinštrumentalisti zakaždým zostroja jedinečné, vysoko energické vystúpenie plné kreativity, v ktorom okrem hudobných nástrojov využívajú aj efektívne loopovanie. Vo svojom štýle kombinujú reggae, dub, hip-hop, afrobeat a ďalšie príbuzné žánre. Za sebou majú viacero šnúr po Európe, ale aj napríklad v USA a Rusku. Vydali dva albumy a dve EP.

Simple Sample
je jedným zo zakladateľov a organizátorov reggae a urban festivalu Uprising a členom hudobnej crew Ghetto Youths Sound. Tento neúnavný šíriteľ karibských rytmov namieša do setu roots, new-roots reggae, dancehall či moombahton.

Bass(T)art
je ostrieľaný selektor karibských rytmov, najmä reggae, dancehallu a new roots, ale rád servíruje aj moombahton, afrobeat či soca. Večer nás v jeho podaní čaká DJ set, ktorý rozvibruje aj oddelenie geriatrie. Dopočutia.

28. 4. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: bit.ly/PredpredajNOHA

Partneri: [fjúžn], Radio_FM, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Music-zone.eu, Bombing, Music4u.sk, Interez, Dobré noviny, Kultúra v Bratislave, in.ba, Reggae Callin', Reggae & Dancehall Slovakia

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: http://www.interticket.sk/program/noha-noise-of-human-art-1659
Dátum začiatku podujatia: 28. Apríla 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 29. Apríla 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1451N 17.1099E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia NOHA (Noise Of Human Art) @KC Dunaj~

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
KABÁT - PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ 2024
Overené podujatieKABÁT - PO ČERTECH VELKÝ TURNÉ 2024
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava