November 2017 s Metropolitným orchestrom Bratislava

Podujatie Bratislava

Metropolitný orchester Bratislava odštartoval 15. októbra svoju šiestu operetnú sezónu. V novembri sa na doskách Mestského divadla P.O. Hviezdoslava predstaví 19.11.2017 o 17:00 hod.

Šiesta operetná sezóna Metropolitného orchestra Bratislava pokračuje aj v novembri. V priestoroch Mestského divadla P. O. Hviezdoslava sa 19.11.  pozrieme do jedného z najväčších operetných centier vo svete – Budapešti. O tamojších novinkách nám prídu zreferovať obľúbení sólisti Lukács AnitaVadász Zsolt. Podporovať ich bude dirigent Pavol Tužinský.

Novinkou v tejto sezóne je aj predaj abonentiek, ktoré si môžete zakúpiť v predpredaji v pokladni Mestského divadla P. O. Hviezdoslava. Študenti a poslucháči umeleckých škôl môžu využiť výrazné zľavy.

Metropolitný orchester Bratislava vznikol v roku 2005 a je jediným stálym telesom na Slovensku. Má 23 profesionálnych hudobníkov, ktorí sú členmi najvýznamnejších slovenských hudobných telies. Viac informácií aj o programe Metropolitného orchestra Bratislava na www.mdpoh.sk

Fotografie
Podobné podujatia
Timmy Trumpet
Overené podujatieTimmy Trumpet
A4 Studio, Bratislava
IL VOLO
Overené podujatieIL VOLO
TIPOS ARENA , Bratislava