Novembre, Isole, Shores of Null

Podujatie Bratislava

Novembre, Isole, Shores of Null

NOVEMBRE (IT) + ISOLE (SWE) + SHORES OF NULL (IT)

NOVEMBRE
Po 9-ročnej odmlke a po prvý krát k nám na Slovensko prichádza gothic/death/doom metalová legenda z Talianska, kapela NOVEMBRE. Zoskupenie si svojím podmanivým atmosférickým metalom, nabitým emóciami a zasnenými nostalgickými náladami získalo na scéne silnú pozíciu a taktiež početnú fanúšikovskú základňu už počas 90-tych rokov albumami ako „Arte Novecento“, či „Classica“. Ich hudba je ako život sám – sú v nej všetky emócie, s ktorými sa človek stretáva počas života – láska, hnev, smrť, nádej, zúfalstvo ale aj radosť, a to všetko obalené v špecifickom, nezameniteľnom hudobnom rukopise, ktorý je pre NOVEMBRE tak typickým. Kapela, ktorá funguje na scéne už od roku 1993 a má na konte 8 radových albumov, v minulosti vystupovala v úlohe supportu takých zvučných mien ako KATATONIA, OPETH, PARADISE LOST, či MOONSPELL. V rámci nadchádzajúceho európskeho turné, kde sa kapela po prvý krát objaví v úlohe headlinera, bude prezentovať svoj úplne nový, v poradí 8-my album s názvom „URSA“, ktorý získava po celom svete jednu výbornú kritiku za druhou.
https://www.facebook.com/Novembre-9166507723/
https://www.youtube.com/watch?v=aEqLvqJvD0M

ISOLE
Títo ostrieľaní švédski majstri oslávili svoju 25-ročnú existenciu na scéne v roku 2014 svojím v poradí 6-tym albumom „The Calm Hunter“, kde vyšperkovali svoj prejav k dokonalosti. Hlavným identifikačným prvkom tejto kapely sú ťažké, miestami epické doomové riffy s osobitými vokálnymi harmóniami, okorenené growlami a jemnou progresivitou, všetko servírované s jedinečnosťou tak povestnou pre škandinávske kapely.
https://www.facebook.com/Isoleofficial/
https://www.youtube.com/watch?v=Rrff57UJREE

SHORES OF NULL
Talianska kapela, ktorá vznikla v roku 2013, s cieľom preskúmať temnú stránku metalovej hudby, absorbujúc prvky z gothic, doom, death a black metalu. Na konte má kapela debut z roku 2014 s názvom „Quiescence“, ktorý získal množstvo pochvalných recenzií a ktorý sa bude prezentovať na tomto nadchádzajúcom turné.
https://www.facebook.com/shoresofnull/
https://www.youtube.com/watch?v=tSii82MrVYI

Na bratislavskej zastávke tohto turné zabezpečí lokálny support atmospheric metalová kapela APRIL WEEPS z Dunajskej Stredy, ktorá je známa svojimi energickými a dravými vystúpeniami. Po obdržaní pochvalných kritík na debutový album „Outer Calm, Pain Within“ z roku 2013 a množstve odohraných koncertoch po boku takých etablovaných kapiel ako IN MOURNING, SATURNUS, či DRACONIAN, kapela momentálne komponuje skladby pre svoj druhý album, z ktorého zaznejú najnovšie kúsky po prvý krát práve na tomto koncerte. Bude to zároveň jediný koncert, ktorý má kapela na tento rok naplánovaný, takže si ich určite nenechajte ujsť!
https://www.facebook.com/AprilWeeps/
https://www.youtube.com/watch?v=S80Bd4koO2A

Predpredaj vstupeniek bude spustený čoskoro cez:
• Predpredaj.sk, Predprodej.cz
• Vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI : Slušnej kanál ROCK TV , Rádio Rocková republika, Rádio FM, Rock Hard Slovakia.
Mediálni partneri: Rocker.sk, Musicborders, Valhalla, Metalexpress, Fobiazine, GutterSociety.com, Music – zone.eu, Livemusic.sk, citylife.sk, Metalmania- magazín, Metalirium, Metalsvět, Orbis Metallum, Stormbringer- the first austrian webzine, Perun.hr, Rock Hard Hungary, Kronos Mortus-hungarian webzine,

Miesto konania podujatia: Randal Club - live&wild rock'n'roll music club, Karpatská 2, Bratislava
Vstupenky: http://www.predpredaj.sk/
Dátum začiatku podujatia: 14. Septembra 2016 19:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1569N 17.1132E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Novembre, Isole, Shores of Null

Fotografie
Podobné podujatia
QUEENSHOW
Overené podujatieQUEENSHOW
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
PARA - Bratislava
Overené podujatiePARA - Bratislava
STARS auditorium, Bratislava