Novembrová burza kníh v Leháre

Podujatie Trnava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Jarmoky a trhy
Web organizátora:
www.leharo.sk
Ďalšie podujatia v meste Trnava

Novembrová burza kníh v Leháre

Čo máme v Leháre okrem dobrej kávy najradšej? Knihy! Ale okrem nich aj príjemnú atmosféru, veselých ľudí, zábavu a krásne príbehy. A keďže zimné mesiace sú ako stvorené na leňošenie pod teplou dekou s knihou v ruke, radi by sme ťa pozvali na lehárovskú burzu kníh, z ktorej si môžeš odniesť nové zážitky ukryté na stránkach titulov od slovenských i zahraničných autorov z druhej ruky.
O knihách sa v Leháre bavíme pomerne často. Aj keď mnohí zvyknú tvrdiť, že Slováci čítajú málo, my vieme, že to nie je úplne pravda – veď len knihy z našej milej malej knižničky držíte v rukách viac ako často, máme to odsledované :-)

Knihomoli sem sa! Príď s knihou a zober si tú, ktorú si ešte nečítal.

Ak už si knihu prečítal a nemáš o ňu záujem, mala by ísť ďalej. K niekomu, koho poteší. Prines takéto tituly so sebou do Lehára a vymeň ich, podaruj, podeľ sa o zážitok z čítania. Nie vek či vzhľad knihy je podstatný, ale záujem čitateľa o ňu. Beletria, poézia, kuchárky , hobby-literatúra, cudzojazyčné, odborné, obrázkové i detské knihy, všetky môžu nájsť nového majiteľa.
Dobrých knižných tipov nikdy nie je dosť. Najmä tých overených a prečítaných. Je dôležité zachovať posolsvo a múdrosť kníh. Podeľ sa na besede o tvoje tipy na literatúru, ktorá pohľadí dušu knihomoľa alebo mu sprostredkuje nové vedomosti. Veď zima je čas, kedy máme priestor dobehnúť knižné „resty“ alebo si len tak prečítať niečo nové a zaujímavé.

Príď stráviť knihomoľské sobotné dopoludnie do Lehára, dať si dobré raňajky a kávičku, stretnúť kamošov. A určite si odnesieš novú knihu ako stvorenú práve pre teba:)

Miesto konania podujatia: Leháro, Františkánska 18, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 11. Novembra 2017 09:30
Dátum ukončenia podujatia: 11. Novembra 2017 13:00
Pravdepodobné súradnice: 48.3804N 17.5828E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Novembrová burza kníh v Leháre

Meno organizátora: Leháro
Fotografie
Podobné podujatia