Novoročný koncert mesta Košice

Podujatie Košice

Novoročný koncert mesta Košice

✨ Aj tento rok sa otvoria brány Košickej Rozprávkovej Pošty, ? aby pomohla tým, ktorí to najviac potrebujú. Nemerateľná sila charity a vzácny súlad vynikajúcich umelcov sú každoročným spojením, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou osláv príchodu nového začiatku, ktorý je osobnou výzvou, ako zlepšiť náš život a svet. ?

? Oslávte spolu s nami príchod nových začiatkov. Srdečne vás pozývame na Novoročný koncert mesta Košice, ktorý sa uskutoční 23. januára od 18.00 hod.

Poslami tých najlepších správ pre všetkých nás v roku 2022 budú:
? Lenka Filipová, ? Nela Pocisková, ? Patrik Vyskočil, ? Košický komorný orchester pod vedením Igora Dohoviča, ?? Tanečné štúdio Adriany Vrbovej, ? moderátor Richard Herrgott.

Hlavným cieľom koncertu je každoročne rozdeliť výťažok Primátorského punču charitatívnym organizáciám. Aj v tomto roku by to tak bolo, žiaľ, súčasná epidemiologická situácia všetko zastavila. Vianočné trhy ostali pod čiernym mrakom lockdownu a zbierka ostala s prázdnou kapsičkou. Aj napriek tomu sme našli cestu a urobíme všetko pre to, aby sme podporili charitatívne organizácie, ktorým výťažok zo zbierky mal putovať.

Fotografie
Podobné podujatia
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Kresťanské centrum AC, Košice
AMADEUS
Overené podujatieAMADEUS
Historická radnica, Košice
LENKA FILIPOVÁ - ŘEKA ŽIVOTA
Overené podujatieLENKA FILIPOVÁ - ŘEKA ŽIVOTA
Historická radnica, Košice