NOX Quaerox 2017

Podujatie Banská Bystrica

NOX Quaerox 2017

Ani túto jeseň sme si nemohli nechať ujsť skvelú príležitosť a pripravili sme pre vás už 6. ročník nočného orientačného behu dvojíc - NOX QUAEROX.

Jedinečnosťou tohto pokračovania je fakt, že bolo zaradené medzi oficiálne podujatia Banskej Bystrice – Európskeho mesta športu. Sme za to veľmi vďační a tešíme sa, že aj takýmto spôsobom môžeme prispieť k propagácii nášho mesta.
O čo presne pôjde?
Mottom celého podujatia je „Nie je dôležité nájsť, ale hľadať“. Napriek snahe o čo najvyššiu mieru kvality sa snažíme hlavne o zábavu, zážitok a netradičné trávenie voľného času, či príjemne prežitý jesenný večer. Preto sa vôbec nemusia báť tí, ktorí nie sú športovci a "makači" a naopak, tým, ktorí k nám chodia kvôli prekonávaniu rekordov, sa snažíme ukázať aj inú stranu športovania.
Samotný priebeh vyzerá tak, že dvojice dostanú pred štartom mapu. Na nej sú vyznačené kontroly. Súťažiaci sa ich v časovom limite 60 minút snažia nájsť čo najviac, a získať tak čo najväčší počet bodov. Každý ročník je niečím jedinečný, vždy sa snažíme zakomponovať nové prvky, aby bol zaujímavý a pamätný niečím iným. Preto sa všetky potrebné technické informácie ohľadom počtu a bodových hodnôt kontrol súťažiaci dozvedia priamo na mieste.
Súťažiť sa bude v 4 kategóriách – mužskej, ženskej, zmiešanej a medzigeneračnej, pre každú z nich sú pripravené vecné ceny. Vyhráva dvojica s najvyšším počtom bodov v každej kategórii. Dvojica s najlepším výsledkom zo všetkých získava navyše putovný pohár NOX QUAEROX.

Štart súťaže je o 19.00. Registrácia prebieha už od 17.30.

Kompletné informácie o programe a prihlasovací formulár nájdete na našej webovej stránke www.outdoor-institute.sk.

Miesto konania podujatia: Urban Spot, Skuteckého 3, Banská Bystrica
Vstupenky: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXvKTOllEkyMA0kFLj8Zm9nADMzrhRnhDzlRZ9hJKXLUX3dA/viewform
Dátum začiatku podujatia: 10. Novembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 10. Novembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7382N 19.1498E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia NOX Quaerox 2017

Meno organizátora: Outdoor Institute
Fotografie
Podobné podujatia