O čertovi Kolofónovi

Podujatie Bardejov

O čertovi Kolofónovi

Príbeh O ČERTOVI KOLOFÓNOVI je veľkým potešením pre malých aj veľkých divákov. Mix čertovských rozprávok, príbehu o Jankovi a Marienke, legiend z divokého západu a romantických komédií je receptom na neopakovateľnú zábavu v spoločnosti klasických marionetových bábok. Hlavný hrdina čert Kolofón to má ťažké, život nie je len v pekle z kotla dobroty vylizovať a jeho cesta za dospením môže začať, keď ho pošle Lucifer na zem, aby doviedol aspoň dve neposlušné deti. Dej dostane spád, keď Kolofón stretne hyperaktívne deti fičiace si na biostrave Janka a Marienku. Hra plná dobrodružných scén poteší tých najmenších, ale vďaka množstvu odkazov je výdatnou zábavou aj pre starších divákov. Predstavenie má za sebou už 30 repríz a bolo uvedené na Festivale Pohoda, Medzinárodnom festivale Anče v Žiline či v kultúrnych centrách po celom Slovensku. Príbeh dokonca vyšiel v roku 2017 aj knižne.

Bábkové divadlo Morgonrock je divadelné zoskúpenie z mestečka Bytča, ktoré sa sformovalo v roku 2015 okolo herca, scenáristu a režiséra Petra Gärtnera. Divadlo vzniklo ako projekt nadšencov do bábkového divadla a jeho pilotná hra O čertovi Kolofónovi si okamžite získala srdcia divákov.

Po predstavení bude možné odfotografovať sa s čertom Kolofónom a ostatnými bábkami a dokonca získať knihu o Kolofónovi podpísanú autorom.

Vstupné: 2 eurá
Predpredaj lístkov v KKC Bašta.

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia

Miesto konania podujatia: BAŠTA - kultúrno-komunitné centrum, Na hradbách 94/3, Bardejov
Dátum začiatku podujatia: 8. Apríla 2018 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 8. Apríla 2018 17:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2913N 21.2777E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia O čertovi Kolofónovi

Meno organizátora: BAŠTA - kultúrno-komunitné centrum
Fotografie
Podobné podujatia
Maša a Medveď
Overené podujatieMaša a Medveď
Dom kultúry, Vranov nad Topľou
DEŇ DETÍ 2024
Overené podujatieDEŇ DETÍ 2024
Záhrada Umenia, Prešov