O čertovi Kolofónovi

Podujatie Bratislava

O čertovi Kolofónovi

Čert Kolofón zožal počas svojej premiéry v Bratislave úspech a ovácie a preto sa tam ukáže so svojími marionetami opäť. Pozývame vás na reprízu jeho show, ktorá je vhodná ako pre tých najmenších tak aj pre dospelákov dychtivých po pravej bábkarskej zábave!

Predstavenie O Čertovi Kolofónovi je show s klasickými marionetami. Scenár predstavenia umne a vtipne prepája rôzne svety: ľudové rozprávky, divoký západ či popkultúrne ikony. Hlavný hrdina čert Kolofón sa vyhne práci veľkým oblúkom, pokiaľ je to možné a medzi jeho obľúbené aktivity patrí jedlo a spánok. Pokojné prežívanie naruší jeho nadriadený Lucifer, ktorý ho v rámci úsporných opatrení pošle na zem, aby priviedol aspoň dve neposlušné deti. Tak sa začne Kolofónova púť na zemskom povrchu a všetko naberie na obrátkach, keď sa mu do cesty pripletú dve hyperaktívne deti fičiace si na biostrave Janko a Marienka. Ak máte radi moderne a s humorom poňaté klasické rozprávkové príbehy, nemali by ste túto show zmeškať. Predstavenie so živým hudobným sprievodom je vhodné pre deti od 4 rokov a výdatne sa zabaví aj dospelé publikum.

Bábkové divadlo Morgonrock vzniklo v lete 2015 v meste Bytča z iniciatívy nadšencov do bábkového divadla. Za divadlom stoja kamaráti s väčšími či menšími skúsenosťami s vodením bábok - herci, kutilovia, hudobníci, kreatívci - pod vedením principála Petra Gärtnera, ktorý pôvodne vyštudoval filmovú scenáristiku. Premiéru malo divadlo v júni 2015 na akcii Kulturful v Dome kultúry v Bytči, ktorý je zatiaľ domovskou scénou divadla. Má však za sebou už hranie v mnohých slovenských kultúrnych centrách: Stanica-Záriečie Žilina, Klub Lúč Trenčín, Diera do sveta Lipt. Mikuláš, Župný dom Púchov, Cooltajner Považská Bystrica, Wave Club Prešov, Festival Hviedzne noci Bytča a v Bratislave hráva v Satori Stage. Web divadla: www.morgonrock.sk

Scenár, réžia: Peter Gärtner
Scénografia: Patrik Steinocher
Bábkovodiči: Peter Gärtner, Matej Riger
Hudobný sprievod: Rado Hrbek
Kulisy: Matej Riger
Dĺžka predstavenia: 60 minút

Vstupné: 4€
Rezervácie lístkov na maile petroniusgartner@gmail.com
Rezervované lístky si treba vyzdvihnúť najneskôr 10 minút pred začiatkom predstavenia.

Miesto konania podujatia: SATORI STAGE, Mickiewiczova 9, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 23. Apríla 2017 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Apríla 2017 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1501N 17.1157E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia O čertovi Kolofónovi

Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava