O ŽENÁCH A MUŽOCH

Podujatie Partizánska Ľupča

O ŽENÁCH A MUŽOCH

Divadelný súbor Lunetrdlo - Ľupčianske netradičné divadlo vás pozýva na obnovenú premiéru divadelného predstavenia na motívy hry Z. Podskalského O ženách a mužoch.

Deväť poviedok o vzťahu dvoch pohlaví, ktoré majú medzi sebou tak veľa sporov len preto, lebo nemôžu žiť jeden bez druhého. Lebo je to všetko o tom najrozšírenejšom ľudskom cite – o láske. Asi každý v sále si nájde repliku, keď si povie: „veď toto som ja“. Komédia o nepolitizovaní, neriešení globálneho otepľovania a výstavbe aquaparku na Gerlachu. Len o hľadaní toho druhého. Alebo aspoň o návode, ako to urobiť, aby si ten druhý nepustil omylom plyn. Inscenácia, ktorú sa oplatí vidieť, tak ako aj ostatné diela tohto skvelého amatérskeho súboru.

O ideálnom mužovi a ideálnej žene. O čakaní na príchod milovanej osoby. O opúšťaní a schádzaní. O pravej láske. O zatváraní kufra, varení držkovej polievky a volebnom práve. O púšťaní plynu, trávení, strieľaní do hlavy a otváraní krabičky cigariet. O zbieraní známok, o varení fašírky z hada a o radostnej starobe...

Scenár a réžia: Jaroslav Janíček
Účinkujú: Alžbeta Kráľová, Alžbeta Tholtová, Lea Vajzerová a Jaroslav Janíček

Určite príďte, dobre sa zabavíte.

Info: 0903 528 791

Fotografie
Podobné podujatia
Ťapákovci
Overené podujatieŤapákovci
Dom kultúry, Bytča
Tri grácie z umakartu
Overené podujatieTri grácie z umakartu
Dom kultúry, Trstená, Trstená
SEN KAŽDEJ ŽENY
Overené podujatieSEN KAŽDEJ ŽENY
Dom kultúry A. Hlinku, Ružomberok