Objavenie Ameriky

Podujatie Bratislava

Z dôvodu epidemiologickej situácie a aktuálnych nariadení obsadzujeme v hľadisku 50 miest s voľným sedením. Prosíme návštevníkov o rešpektovanie opatrení a v hľadisku obsadzovali miesta tak, aby medzi jednotlivými sedadlami boli zachované dostatočné rozostupy.

Sme si vedomí, že aj napriek uvoľneniam musíme ďalej chrániť seba aj vás, a preto v divadle dodržiavame všetky potrebné hygienické a bezpečnostné opatrenia. Po každom predstavení prebehne dezinfekcia priestorov a dotykových plôch.

Autor: Ondrej Spišák a kolektív

Poďte sa zahrať na objavovanie! Ako sa to robí? Potrebujeme jedného z najväčších objaviteľov všetkých čias: Krištofa Kolomba, hŕbu spoľahlivých námorníkov, poriadnu loď a prirodzene, kus odvahy a trpezlivosti. Nalodíte sa v Španielsku a vyplávate v Amerike, ocitnete sa na jednej lodi so slávnym Krištofom Kolumbom a zažijete počas cesty kopu zábavných, strašidelných i poučných dobrodružstiev. Dozviete sa, kto bol svetoznámy objaviteľ Nového sveta, kde sa narodil a ako sa stal moreplavcom. Zažijete morskú noc, nemoc i moc, počas hrôzostrašnej búrky. Budete fúkať do plachiet, udržovať správny smer i veslovať a nakoniec sa stretnete s Indiánmi. Nuž nebojte sa a naloďte sa, milí moreplavci. Čaká vás veľké dobrodružstvo!                                      
Tvorivý tím

Texty piesní: Jozef Mokoš
Dramaturgia: Katarína Revallová
Výprava :Hana Cigánová, Ivan Hudák, František Lipták
Hudba: Jozef Revallo

Účinkujú: Boris Bačík a.h., Róbert Laurinec, Vladimír Zetek a.h.
 

Meno organizátora: MaxiTicket.sk
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
SPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Overené podujatieSPIEVANKOVO - ANGLIČANINA
Dom kultúry Ružinov, Bratislava